SAMEDAY COURIER a lansat prima aplicatie de curierat pe mobil din Romania

0
1062

SameDay Courier, singura companie de curierat din Romania care livreaza in aceeasi zi atat in tara, cat si in strainatate, a lansat prima aplicatie pe mobil din industria serviciilor de curierat. Aceasta a fost creata special pentru oamenii de business, care nu au timp sa apeleze la serviciile de curierat prin mijloacele de comunicare traditionale. Prin intermediul aplicatiei,

curierul poate fi chemat la orice destinatie, poate fi verificat statusul unei comenzi si poate fi apelat direct call-center-ul companiei.
Aplicatia se numeste Sameday Courier si este disponibila intr-o prima etapa pentru toate telefoanele cu sistem de operare Android. In acest moment, utilizatorii o pot  descarca gratuit de pe Android Market sau de pe site-ul companiei cu ajutorul unui QR code.
In termeni de functionalitate, aplicatia este foarte  usor de folosit. Optiunile din meniu sunt realizate astfel incat sa raspunda principalelor nevoi ale consumatorului. Prin intermediul aplicatiei, acesta beneficiaza de servicii de curierat in cel mai scurt timp posibil, are la dispozitie informatii despre companie si despre serviciile oferite de aceasta si are posibilitatea de a-si personaliza aplicatia.
‘’ Piata de curierat trebuie sa intre intr-o noua etapa. Clientii carora ne adresam sunt din ce in ce mai ocupati, iar datoria noastra este sa gasim cele mai bune solutii pentru a le usura munca. Aplicatia Sameday Courier a fost conceputa ca un serviciu util si accesibil care sa reduca la maximum timpul folosit de oricine  doreste sa trimita ceva prin curier si sa maximizeze posibilitatile geografice de apelare la serviciile de curierat. . Restrictiile de timp si spatiu in curierat va trebui sa dispara”, a declarat Octavin Badescu, fondatorul Sameday Courier.
“Get a Courier Now” este optiunea care gaseste automat locul unde se afla utilizatorul, fiind necesara doar introducerea numarului cladirii in care se afla acesta si in cateva minute va primi prin SMS intervalul de timp in care va veni curierul. “Tracking” este optiunea cu ajutorul careia utilizatorul poate introduce numarul de AWB al expedierii si aplicatia trimite instant statusul comenzii. Cu ajutorul optiunii “My address” pot fi salvate adresele unde utilizatoul solicita cel mai des curierul, iar prin intermediul butonului  “Settings” poate fi customizata aplicatia in functie de propriile nevoi. Optiunea “Contact ” ofera posibilitatea de a  intra in legatura directa cu un reprezentant Sameday Courier prin telefon sau pe e-mail.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here