S-au strans pana acum doar 10% din fondurile necesare dotarii laboratorului sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni

0
763

Cursa Vietii trebuie sa continue – o initiativa Star Storage si Asociatia Noi Orizonturi Familia
Bucuresti, 25 mai 2012 – Star Storage, impreuna cu Asociatia Noi Orizonturi Familia, deruleaza in perioada 24 martie – 30 mai 2012 campania umanitara Cursa Vietii trebuie sa continue,

bazata pe donarea a 2 euro prin SMS la 890. Campania este dedicata strangerii de fonduri pentru procurarea de aparatura medicala performanta cu scopul de a imbunatati conditiile din laboratorul sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, in vederea diagnosticarii corecte a leucemiei la copii si adolescenti si a depistarii din timp a infectiilor la pacientii imunodeprimati/ transplantati.
“Pentru ca fiecare caz de leucemie sau cancer sa nu se mai transforme intr-o tragedie, ci sa devina o boala  tratabila intr-un spital de stat, disponibil pentru toti copiii si adolescentii care au nevoie de tratament in Romania, ne-am propus sa strangem suma de 150000 EUR necesara pentru  achizitionarea unor componente esentiale de ultima generatie si a unor reactivi specifici necesari pentru dotarea laboratorului  Sectiei de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, absolut vital pentru diagnosticarea in profunzime si tratarea corecta a acestor bolnavi.”, declara Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.
Desi am intrat in ultima saptamana de campanie bazata pe donarea a 2 euro prin SMS la 890, pana acum s-au strans doar 10% din fondurile necesare  pentru achizitionarea acestei aparaturi de care copiii si adolescentii bolnavi au atat de mare nevoie, adica la ora transmiterii acestui comunicat erau DOAR 15478 euro.
Acest laborator de la Institutul Clinic Fundeni exista, dar dotarea lui cu aparatura performanta este absolut necesara pentru a permite clasificarea in grupe de risc a pacientilor si luarea unor decizii medicale importante pe termen scurt si lung, in vederea cresterii ratei de supravietuire prin imbunatatirea managementului bolii, diagnosticarea in  profunzime si tratarea corecta a copiilor si adolescentilor bolnavi de leucemie.
Cancerul sau leucemia nu se vindeca prin miracole. Doar prin implicare! ii invitam, asadar, pe cei care doresc sa se implice pentru sustinerea cauzei noastre sa o faca pana la 30 mai prin trimiterea unui SMS cu valoarea de 2 euro la numarul scurt special 890, oferit gratuit de Vodafone, Orange si Cosmote pe toata durata campaniei (nu se percepe TVA).

Donatii directe se pot face in conturile deschise de catre Asociatia Noi Orizonturi Familia la Banca UniCredit tiriac Bank, Sucursala „Alba Iulia” Bulevardul Unirii, nr. 80, bloc J1, tronson 1, Bucuresti:

RON: RO 26 BACX0000000 733357 000
EURO: RO 96 BACX0000000 733357 001
USD: RO 69 BACX0000000 733357 002
Pe www.cursavietii.ro este zilnic actualizata suma donata. Tot aici gasiti mai multe detalii despre campanie.
Cursa vietii trebuie sa continue!
Alaturati-va acestei initiative, daruind din suflet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here