Salarii cuprinse între 300 și 1000 EUR pentru pozițiile deschise la târgul de carieră Angajatori de TOP Timișoara

0
1758

Săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, pe 21-22 octombrie va avea loc evenimentul Angajatori de TOP. Cel mai mare târg de joburi reunește 70 de companii şi 2500 de joburi. Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship şi între 700-1000 EUR, dar şi peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor, cu peste 3 ani de experienţă. Pe lângă remuneraţia oferită, companiile au şi o serie de beneficii salariale suplimentare. Accesul la eveniment este gratuit în baza CV-ului Barcode care poate fi descărcat pe www.hipo.ro.

Săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, pe 21-22 octombrie va avea loc evenimentul Angajatori de TOP. Cel mai mare târg de joburi reunește 70 de companii şi 2500 de joburi. Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship şi între 700-1000 EUR, dar şi peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor, cu peste 3 ani de experienţă. Pe lângă remuneraţia oferită, companiile au şi o serie de beneficii salariale suplimentare. Accesul la eveniment este gratuit în baza CV-ului Barcode care poate fi descărcat pe www.hipo.ro.

 

200 de specialiști HR. Ce întrebări ar trebui să adreseze vizitatorii companiilor prezente la Angajatori de TOP?

Candidaţii prezenţi la eveniment au şansa să interacţioneze cu peste 200 de reprezentanţi din cadrul celor 70 de companii participante. La capitolul întrebări specifice pe care reprezentanţii companiilor le aşteaptă din partea celor care le vizitează standul sunt: întrebări despre companie, poziţiile pentru care recrutează, pachet de salarizare şi beneficii, oportunităţi de dezvoltare profesională, mediul de lucru, tehnologiile folosite, responsabilităţile pe care le presupune postul, aşteptările companiei de la un angajat, competenţe şi sarcini specifice pe care le presupun posturile deschise în cadrul companiei.

Care sunt salariile oferite pentru cele 2500 de oportunități de carieră?

Salariile oferite de companii pentru poziţiile deschise variază în funcţie de nivelul de experienţă solicitat de companie, cerinţele jobului şi domeniul în care activează angajatorul. Pentru programele de internship, majoritatea angajatoriilor oferă salarii cuprinse în intervalul 300-400 EUR, iar pentru poziţiile entry-level cele mai multe companii oferă salarii în intervalul 400-500 EUR. În ceea ce priveşte joburile care se adresează specialiştilor cu nivel mediu de experienţă, majoritatea companiilor oferă salarii în intervalul 500-700 EUR, iar pentru poziţiile dedicate candidaţilor cu nivel senior, remuneraţia este cuprinsă între 700-1000 EUR şi peste 1500 EUR.

Cum poţi aplica la joburile deschise în cadrul târgului de joburi Angajatori de TOP? Pentru a aplica la poziţiile deschise, le recomandăm vizitatorilor să se înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la secțiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro. Prezența în cele două zile Angajatori de TOP este gratuită, în baza CV-ul Barcode pe care îl pot accesa din contul personal, de pe www.hipo.ro.

 

Ce spun angajatorii despre prezența lor la Angajatori de TOP?

„Compania noastră va continuă creşterea din ultimii ani, numărul de angajări la nivel de ţară fiind estimate la 1500. Profilurile căutate sunt în mod special tehnice : ingineri software, ingineri hardware, ingineri mecanici, ingineri testare, ingineri mentenanţă, ingineri electricieni,. Ingineri automatişti, dar şi funcţii de management şi project management şi funcţii de support în domeniul financiar, achiziţii etc” Anica Stoica, Director Resurse Umane, Continental Automotive România.

„Compania Valeo participa la fiecare ediţie al acestui eveniment mereu cu acelaşi entuziasm! Ne bucurăm că avem posibilitatea de a interacţiona şi de a cunoaşte viitori posibili angajaţi şi suntem pregătiţi să le prezentăm acestora aproximativ 50 de poziţii disponibile, atât entry level, cât şi middle sau senior level. Aceste poziţii acoperă aproximativ toate departamentele companiei noastre!” – Lavinia Diana Susan, Recruiter, Valeo Lighting Injection.

„Alten România este o companie de consultanţă în inginerie şi IT care este constant în căutare de profesionişti, care ne pot ajută în livrarea proiectelor noastre. Cum Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din Timişoara, sperăm să ne găsim viitorii colegi pe poziţii de genul: dezvoltare software (Embedded, C++, java, .NET), testare software sau dezvoltare şi testare hardware, automatizare şi SAP. Poziţiile pe care le avem deschise necesită o experienţă profesională de minim 1 an în tehnologiile necesare pe fiecare în parte” – Andra Campan, Recruitment Manager, Alten România.

Accesul la eveniment este gratuit în baza înscrierii pe www.hipo.ro şi va fi permis vineri, 21 octombrie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, 22 octombrie,  în intervalul 10.00-17.00, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara.

Despre Catalyst Solutions SRL

Catalyst Solutions este o companie de consultanță în domeniul resurselor umane, specializată în dezvoltarea de soluții de recrutare și employer branding.
Având o experiență de 10 ani, Catalyst Solutions adaugă valoare clienților și candidaților cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare târg de carieră din Romania organizat bianual în București, Timișoara), www.HiPo.ro – singurul portal de carieră dedicat exclusiv candidaților cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifică în fiecare an cei mai valoroși 300 de tineri absolvenți la nivel național), Consulting Days (cuprinde o serie de conferințe dedicate celor interesați de audit, taxe, contabilitate, legal și IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicație de orientare în carieră adresată studenților și masteranziilor din domeniile economic și tehnic distribuită în cele mai importante centre universitare din țară), DevTalks (proiectul reunește 1000 de developeri & profesioniști IT pasionați de zonele web, online, cloud computing și big data) Târgul Virtual pentru Absolvenți și Angajatori de TOP Virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here