S-a relansat portalul paginialbe.ro – cartea de telefon a abonatilor Romtelecom

0
1407

Pagini Aurii SA anunta relansarea motorului de cautare www.paginialbe.ro cu o noua infatisare si functionalitati imbunatatite, in care utilizatorii pot gasi informatii actualizate despre abonatii Romtelecom.

Incepand cu un logo realizat special pentru noul site, imaginea site-ului reflecta simplitate si claritate. Design-ul este intuitiv, mai usor de folosit, pastrand in acelasi timp o cautare avansata dupa tipul de abonat (persoane fizice, companii sau institutii), judet, strada, numar etc.

Noutatile noii versiuni a site-ului includ redarea audio a numerelor de telefon publicate, generarea unui QR code pentru fiecare abonat pentru scanarea informatiilor aferente cu ajutorul telefoanelor mobile ce detin aceste capabilitati si multiple tipuri de rafinari ale rezultatelor cautarii. in plus, vorbitorii de limba engleza au la dispozitie o interfata specializata.

Site-ul paginialbe.ro a fost lansat pentru prima oara in 1997, monitorizat de BRAT prin SATI.

Parteneriatul traditional Pagini Aurii – Romtelecom pentru furnizarea informatiilor despre abonatii telefonici a fost extins recent: apeland serviciul 118.932 si solicitand informatii, operatorii Romtelecom vor cauta in baza de date a paginiaurii.ro, recomandand companiile gasite.

Produsele Pagini Aurii sunt recunoscute drept surse de informatie de incredere la nivel national, cu un continut de calitate si la zi.

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania, detinand cca. 70% din aceasta piata. Din 2010, Pagini Aurii SA face parte din Heise Medien Group, lider european in publicarea de ghiduri de informatii business la nivel local.

In decembrie 2008 a relansat paginiaurii.ro, transformandu-l intr-un motor de cautare business performant si complex, construit pentru a oferii utilizatorilor sai cautari cu rezultate relevante. in portofoliul companiei se mai regasesc brand-uri precum: Pagini Aurii, Contact B2B si Pagitur, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro.

Compania editeaza anual 19 ghiduri locale cu o circulatie de peste 850.000 copii, furnizand informatii in mediul tiparit, online precum si aplicatii multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here