S-a deschis primul magazin Subway, din Romania. Crezi ca va face fata concurentilor: McDonald's, Burger King si KFC?

0
643
subway-food-restaurant

subway-food-restaurantLantul american de tip fast food Subway a deschis astazi primul magazin din Romania, in franciza, in Piata Victoriei din Bucuresti, si vizeaza in urmatorii patru ani lansarea a 40 de unitati pe piata romaneasca.Pana la finele anului vor fi inaugurate alte doua unitati, una in complexul Palas din Iasi, iar cealalta in Iulius Mall Cluj.

Franciza costa 7.500 de euro pe luna, iar partenerii Subway vor plati, totodata, o suma reprezentand 8% din afaceri pentru fondul de franciza si 4,5% din vanzari pentru fondul de publicitate.

Unitatea din Piata Victoria are o suprafata de 150 de metri patrati si 42 de locuri la masa.Restaurantul are zece angajati, numarul salariatilor urmand sa fie suplimentat cu cinci persoane.

Meniul Subway include sandwich-uri, salate si alte produse, unitatile avand si optiunea de catering, iar serviciul de livrare la domiciliu va fi disponibil cand vor fi suficiente unitati care sa acopere aria de livrare.

Cristian stefanescu, cel care are franciza pentru restaurantul din Piata Victoria, a apreciat ca McDonald’s nu este un competitor direct pentru Subway, intrucat primul ofera produse de tip fast food, nu sandwich-uri proaspete.

Principalii concurenti ai Subway in Romania vor fi McDonald’s, Burger King si KFC.

Infiintat in anul 1965, in Connecticut, SUA, Subway detine in prezent peste 36.500 de restaurante, in 99 de tari, fiind cel mai mare lant de restaurante fast food din lume in sistem de franciza. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here