S-a dat startul înscrierilor la evenimentele imobiliare din 2022

0
1310

Organizatorii TNI anunță deschisă perioadă de înregistrare a expozanților la edițiile Târgului Național Imobiliar de anul viitor, ce vor avea loc în perioadele 6-8 MAI și respectiv 16-18 SEPTEMBRIE 2022 la Palatul Parlamentului.

Ne bucurăm să continuăm tradiția de 16 ani a evenimentelor marca Târgul Național Imobiliar cu două noi ediții TNI  în care reprezentanții dezvoltatorilor, agențiilor imobiliare și instituțiilor financiar-bancare au ocazia de a se conectataîn persoană” cu: potențialii clienți, liderii din industria imobiliară și cu presa de specialitate.

După o pauză de 2 ani din cauza pandemiei de COVID-19, succesul primului eveniment TNI organizat în toamna acestui an,    10-12 septembrie 2021, a reliefat importanța desfășurării târgului imobiliar pentru piața de profil și rolul său deosebit în brand awareness, creșterea vânzărilor, studierea competiției, dezvoltarea de parteneriate, promovarea pe canalele media de impact și lansarea de produse și servicii noi într-un cadru dedicat. Următoarele ediții TNI vor avea loc în perioadele: 6-8 MAI și respectiv 16-18 SEPTEMBRIE  2022 la Palatul Parlamentului, iar companiile beneficiază de promovare pe toate canalele media ale Târgului Național Imobiliar, imediat, încă din momentul înscrierii la eveniment. a declarat Cristina Bercea, PR Manager al evenimentului Târgul Național Imobiliar TNI.

Târgul Național Imobiliar – TNI este cel mai mare eveniment imobiliar din România și unul dintre cele mai relevante din Europa de Est, ce reunește într-un singur loc, timp de 3 zile: dezvoltatori, agenții imobiliare, instituții financiar-bancare, fonduri de investiții, instituții de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociații profesionale, investitori strategici și instituționali, precum și presa de specialitate.

Contactați organizatorii TNI chiar ACUM pentru cea mai bună ofertă de participare la târgurile imobiliare din 2022 și pentru a beneficia imediat de o campanie media personalizată !

Târgul Național Imobiliar TNI

Evenimentul de referință al pieței imobiliare din România

Organizator: BDOBC Business Center
Parteneri Internaționali: National Association of REALTORS® (NAR), Cihanara Tourism & Investment LTD, Prime Realty Marbella, European Association of Real Estate Professions (CEPI)
Parteneri: Lac Straulesti Condominium, Imobiliare.ro
Powered by Imopedia.ro;
Eveniment realizat cu sprijinul: HomeZZ.ro
Parteneri Media: Titirez.ro; Storia.ro, Curierul Național; Real Estate Magazin; Casa și grădina;  Agerpres; Mediafax; Bursa Construcțiilor; Telegrama.ro; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Arena Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro;  Business Point; Ziare.com; Wizmo.ro; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, Biano.ro,  etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here