Peste 10.000 de apartamente vândute la nivel național

0
1084

Maurer Imobiliare este dezvoltatorul ce a depășit pragul de 10.000 de apartamente noi vândute la nivel național. Compania are o experiență de 15 ani pe piața imobiliară din România, dezvoltând ansambluri de locuințe în Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Cluj-Napoca și Sighișoara.

Anul 2021 marchează în istoricul evoluției Maurer și alte cifre importante. Pe lângă pragul atins, de 10.000 de apartamente vândute, remarcabil este și numărul de 23 de blocuri finalizate și, respectiv, cele 1025 de apartamente recepționate de către clienți  în cadrul proiectelor din țară, în decursul acestui an.

”Am pășit în anul 2021 cu un obiectiv măreț. Am țintit spre un target motivant la nivel de vânzări, dar, mai important decât acest obiectiv, ne-am propus ca în anul 2021 numărul apartamentelor finalizate să se apropie cât mai mult sau chiar să depășească numărul vânzărilor. Suntem aproape de finalul anului si, analizând cifrele, suntem mulțumiți că ne-am atins cu succes obiectivul. Cifrele cu privire la vânzări sunt cele care ne oferă satisfacție nouă, celor din interiorul companiei, însă finalizarea și predarea apartamentelor aduc bucurii clienților noștri. Este esențial să păstrăm un echilibru între aceste două repere, motiv pentru care ne-am orientat eforturile spre perfecționarea procesului de lucru pe șantierele noastre, astfel încât să putem finaliza construcțiile în termen, să predăm imobilele noastre la un nivel calitativ cât mai înalt, iar recepționarea apartamentelor de către clienți să devină momentul care oferă dublă bucurie. Bucuriile de care au parte clienții noștri atunci când pășesc în apartamentele lor devin, astfel, și satisfacțiile noastre.”, declară Petruț Pricop, CEO în cadrul companiei Maurer Imobiliare.

 

După toată această evoluție impresionantă, planurile de expansiune ale companiei continuă cu noi proiecte, cel puțin la fel de mărețe ca cele pe care și-au pus amprenta până în acest moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here