Romtelecom lanseaza primul si cel mai dinamic portal de divertisment video integrat din Romania, dolcetv.ro

0
665

Romtelecom lanseaza astazi, 9 martie 2011, www.dolcetv.ro, primul si cel mai dinamic portal video integrat online din Romania care aduce pe aceeasi platforma, filme, emisiuni TV live sau inregistrate de toate genurile, dar si continut video sportiv. Acest proiect este o continuare a initiativelor de pozitionare a companiei ca furnizor de divertisment electronic.

Dolce TV online este accesibil oricarei persoane care beneficiaza de o conexiune la internet. Portalul va fi optimizat constant in perioada urmatoare, iar continutul acestuia va fi imbogatit permanent, tinand cont de parerile, reactiile si asteptarile utilizatorilor. „Tinta noastra este sa devenim furnizorul preferat de divertisment al romanilor, de aceea internetul broadband si serviciile de televiziune, indiferent de platforma sau tehnologia prin care le furnizam, raman prioritati pentru Romtelecom. Suntem deja prezenti in casele clientilor nostri cu servicii de televiziune sau internet, am lansat anul trecut primul canal tematic – Dolce Sport, iar incepand de astazi vom oferi divertisment video de calitate si direct peste internet, prin Dolce TV online. Urmarim ca acest portal video sa devina cel mai popular loc de intalnire al consumatorilor de divertisment de calitate, fie ca vorbim de utilizatorii din Romania sau de cei din diaspora,” a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential. Mai multe declaratii despre lansare aici.

Platforma Dolce TV Online include trei mari sectiuni: Filme, TV si Sport. La acest moment, cinefilii pot gasi in cadrul categoriei dedicate aproximativ 200 de titluri disponibile gratuit sau in regim de inchiriere la tarife care variaza intre 1,1 si 1,9 euro cu TVA, dar si aproape 1000
de trailere ale celor mai recente productii, stiri si programele cinematografelor. Plata pentru continutul la cerere se face prin SMS, cu orice card bancar sau prin serviciul de plati online PayPal. Lista completa a filmelor din biblioteca video este disponibila aici. In plus, in fiecare luna, in cadrul sectiunii Filme, utilizatorii vor putea viziona gratuit  si cel putin 5 filme de succes.
In cadrul sectiunii TV, utilizatorii au la dispozitie, direct de pe computer, atunci cand doresc, continut TV live sau inregistrat furnizat de cele mai cunoscute posturi de televiziune din Romania. Pe sectiunea de live web TV se difuzeaza in prezent emisiunile a peste 15 posturi. in
plus, pe dolcetv.ro va putea fi vizionata in premiera telenovela „La vida entera” („Pentru o viata intreaga”) disponibila exclusiv online in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here