Romania premiata in cadrul competitiei EPSA 2011 "Evalueaza-te si invata de la cei mai buni"

0
619

Agentia Nationala a Functionarilor Publici informeaza ca, la ceremonia de acordare a Premiului European pentru Sectorul Public EPSA 2011, organizata de catre Institutul European de Administratie Publica (EIPA) in perioada 15 – 17 noiembrie 2011, la Maastricht, Consiliul Judetean Arad a primit un certificat de buna practica pentru proiectul Mai multa padure pentru mai multa viata.

Aceasta buna practica a fost inscrisa in cadrul temei Going Green: Solutii concrete din sectorul public pentru protejarea mediului si s-a aflat printre cele 15 nominalizari pentru premiul EPSA. Proiectul a suscitat interesul participantilor si al organizatorilor si s-a constituit intr-un exemplu de buna practica la nivel european.
Acelasi proiect al Consiliului Judetean Arad a obtinut premiul I la sectiunea Dezvoltare locala prin parteneriate si voluntariat din cadrul celei de-a IV-a editii a Conferintei „Inovatie si calitate in sectorul public” organizata de catre ANFP in noiembrie 2011.
”Este important sa promovam performanta institutiilor publice romanesti atat la nivel national, cat si la nivel international, demonstrind astfel profesionalismul functionarilor publici. Nominalizarea Consiliului Judetean Arad la premiile EPSA 2011, cat si premiul obtinut de acesta in cadrul competitiei derulate de catre ANFP, ne motiveaza in continuarea demersurilor de diseminare si promovare a bunelor practici implementate in administratia publica romaneasca.”, a subliniat Andras SZAKAL, presedintele ANFP.

Directia Comunicare si Relatii Internationale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here