Rolul lui Iisus i-a marcat definitiv viata!

0
1217

iisus2La cei 72 de ani impliniti, actorul briitanic Robert Powwel admite ca rolul Mantuitorului pe care l-a jucat  i-a schimbat radical viata!Oamenii l-au asimilat atat de bine cu personajul interpretat incat nimic altceva n-au mai putut admite.Zadarnic a incercat sa explice milioanelor de fani ca el nu este decat un umil actor care n-a facut altceva decat sa-si castige painea, admiratorii au continuat sa-l vada ca pe Mesia!

Legendarul actor a fost scos din minţi de faptul că oamenii îl venerau şi credeau că alungă spiritele rele. Starul de la Hollywood și-a rugat insistent fanii pe rețelele de socializare „să înceteze să-l mai venereze pentru că el nu este Iisus” și că ar trebui mai degrabă, să-l venereze pe adevăratul Iisus.

„Niciodată nu am încetat să spun și să repet întregii lumi încă din 1977 că eu nu sunt Iisus Hristos. Sunt doar un actor britanic și un comedian. M-am săturat să văd poze afișate în locuri sfinte sau te miri unde. Eu doar am jucat într-un film pentru a-mi câștiga existența. Ardeți pozele cu mine și venerați-l doar pe adevăratul Dumnezeu! Eu sunt doar un actor”, a declarat starul pe care-l puteti vedea aici intr-o poza actuala.iisus1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here