RisCo ofera optiunea 30 de Zile Banii Inapoi

0
895

RisCo introduce, incepand din aceasta luna, optiunea “30 de Zile Banii Inapoi” la achizitia oricarui Abonament RisCo.
Suntem atat de siguri ca si tu vei aprecia calitatea Abonamentelor si serviciilor noastre, incat am decis sa oferim aceasta optiune special pentru tine si afacerea ta: iti garantam returnarea banilor achitati, in timp de 30 de zile de la data achizitiei, in cazul in care informatiile furnizate nu se potrivesc modelului tau de business.

RisCo a furnizat clientilor sai peste 2.700.000 de rapoarte in cel mai rapid timp posibil atat in Romania, cat si in alte 24 de tari. Colaborarile indelungate cu nume mari din toate industriile si portofoliul de clienti in continua crestere ne motiveaza sa ne perfectionam in mod constant serviciile si produsele, astfel incat acestea sa fie solutiile perfecte, din care sa rezulte profitul afacerilor tale. In prezent, numarul clientilor RisCo a depasit pragul de 30.000.

Provocarea de a fi recunoscuti drept numarul unu in informatia de afaceri este si urmarea directa a faptului ca satisfactia clientilor nostri este cea mai importanta pentru noi. In cel mai recent sondaj realizat, clientii nostri ca asociaza RisCo cu valorile de Promptitudine si Incredere.

Abonamentele RisCo reprezinta cea mai avantajoasa solutie de verificare a partenerilor de afaceri! Rapoartele incluse iti permit sa verifici situatia financiara, juridica si de plati a clientilor existenti, precum si a celor noi, si astfel sa limitezi pierderile din facturile neincasate. Odata ce vei folosi un produs RisCo, vei intelege de ce clientii fideli ne spun ca abonamentele RisCo sunt cea mai buna combinatie intre costuri, timp alocat si beneficiile obtinute!

Un abonament contine GRATUIT si NELIMITAT: Buletinul Insolventei, Datoriile Restante la Stat si Procesele in Instanta, precum si un numar de 100-500 rapoarte platite in functie de tipul acestuia.

Pentru orice alte detalii despre achizitionarea unui abonament Risco, te rugam sa accesezi pagina Abonamente RisCo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here