Rețeaua REGINA MARIA își consolidează poziția în Constanța prin achiziționarea și integrarea centrului medical Pozimed

0
1240

București, 9 mai 2019 – La 10 ani de la deschiderea primului centru medical din Constanța, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA își consolidează prezența în oraș prin preluarea unui important furnizor de servicii medicale, Centrul Pozimed, format din două centre de imagistică, laborator și o policlinică.

 

Centrul medical Pozimed, inaugurat în luna august 2009, se află în centrul orașului Constanța și este dotat cu echipamente medicale de excepție. Centrul aduce împreună tehnologia de ultimă oră și echipele de specialiști cu vastă experiență în domeniul imagisticii. De-a lungul timpului, centrul medical Pozimed și-a extins gama de servicii oferite, prin crearea ambulatoriului de specialitate, format din Centrul de cardioprevenție și Centrul de afecțiuni neuromotorii.

 

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziționarea Centrului medical Pozimed, care urmează direcția noastră de dezvoltare la nivelul județului Constanta. Am intrat pe piața medicală din Constanța în urmă cu 10 ani, iar în acest interval am continuat să creștem, am deschis în 2015 Policlinica Delfinariu, singura unitate din regiune cu servicii medicale de pediatrie 24/7, iar în 2017 am preluat Centrul Gastromond.

 

REGINA MARIA a fost implicată, în ultimii ani, în peste 25 de tranzacții cu preluare integrală si ne dorim să continuăm extinderea prin achiziții la nivel național. În acest fel, ducem mai departe preocuparea noastră de a le oferi pacienților din întreaga țară acces la cele mai bune servicii medicale integrate și interdisciplinare. a declarat Fady Chreih, CEO REGINA MARIA.

 

Printre serviciile de imagistică medicală oferite de Centrul Medical Pozimed se numără: radiologie intervențională, imagistică prin rezonanță magnetică, examinări computer tomograf, osteodensitometrie, mamografie 3D cu tomosinteză, radiografie și ecografie.

 

Prezența Rețelei de sănătate REGINA MARIA în Constanța presupune acum 4 policlinici, 2 centre de imagistică, 2 laboratoare și centre de recoltare. Această expansiune urmează o amplă strategie de leadership în servicii de sănătate la nivel local, cu investiții continue în calitatea actului medical. Aceste investiții au contribuit la facilitarea accesul la consultații, investigații, analize medicale, servicii de medicina muncii celor peste 48.000 de pacienți și peste 8.000 de abonați din regiune, care au apelat la seviciile clinicilor din Constanța doar în ultimul an.

 

 

                Despre Rețeaua de sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA reunește peste 5.200 de angajați și colaboratori în cele 64 de locații proprii din Bucureşti şi din țară. REGINA MARIA și-a câștigat poziția de lider pe piața medicală românească datorită calității serviciilor oferite și a numărului de unități medicale prin intermediul cărora deservește peste 3 milioane de pacienți. Totodată, REGINA MARIA are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. În cifre, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA înseamnă: 64 de locații proprii, 6 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 3 maternități, 10 campusuri medicale, 26 centre de imagistică, 34 de laboratoare de analize, bancă proprie de celule stem și peste 290 de policlinici partenere în țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here