Regia Autonoma de Activitati Nucleare Mehedinti a intrat in faliment

0
738

Curtea de Apel Craiova a respins, marti, apelurile declarate la decizia din ianuarie a Tribunalului Mehedinti in privinta intrarii in faliment a Regiei Autonome de Activitati Nucleare din Drobeta Turnu Severin, decizia fiind definitiva, anunta Mediafax.

Combinatul de apa grea din Mehedinti a intrat oficial in procedura falimentului dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins, ca nefondat, apelul formulat de Regia Autonoma de Activitati Nucleare (RAAN), la decizia din 28 ianuarie a Tribunalului Mehedinti.

Magistratii mehedinteni au dispus atunci „ inceperea procedurii falimentului debitoarei. in temeiul art. 107 alin. 2 Lg. 85/2006. Desemneaza lichidator judiciar provizoriu pe Euro Insol SPRL, cu o retributie provizorie de 20000 lei care va indeplini atributiile prev. de art. 25 din lege. in temeiul art. 107 alin. 2 Lg. 85/2006. Dispune dizolvarea debitoarei şi ridicarea dreptului de administrare al debitoarei”.

Sentinta data marti de Curtea de Apel Craiova este definitiva.

RAAN se afla in insolventa din septembrie 2013, dupa ce acumulase datorii de 680 de milioane de lei. Alte datorii, de peste 70 milioane lei, s-au acumulat pe perioada insolventei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here