Reduceri de pana la 70.000 euro la tIMOn, in decembrie

0
836
timon-afi-decembrie

timon-afi-decembrieJoi, 2 decembrie 2010, la orele 10.00, incepe cea de-a XVIII-a editie a Targului Imobiliar National tIMOn, in AFI Palace Cotroceni. Evenimentul se va desfasura in perioada 2-5 decembrie 2010 si va reuni peste 2.000 de locuinte noi si 500 de locuinte vechi.

 Cel mai mic pret din targ este 21.000€ pentru garsonierele off plan din ansamblul Casa Felice Mogosoaia, iar cel mai mare 420.000€ pentru un duplex din zona Primaverii. Fiind atat ultimul targ al anului cat si editia de Craciun, expozantii au promis reduceri de pana la 70.000€.
Discounturi exclusive tIMOn
Pastrand traditia fiecarei editii si salutand inceputul sarbatorilor de iarna, tIMOn decembrie nu are doar discounturi foarte mari, ci si discounturi exclusive: oferte speciale, valabile doar in perioada targului si purtand marca exclusivitatii. Astfel, casele din faza trei a ansamblului Green City vor putea fi cumparate, pentru prima oara, la tIMOn si vor avea, pe tot parcursul lunii decembrie, preturi promotionale, cu reduceri care variaza intre 50 si 70.000 euro.
Dezvoltatorul Conarg ii scuteste de TVA pe toti studentii care vin sa isi achizitioneze o locuinta, astfel incat acestia sa isi poata achizitiona garsoniere in ansamblul Quadra 2, din zona Politehnica, pentru 39.000€.
Celelalte reduceri care vor putea fi gasite in editia din decembrie a tIMOn variaza intre 2.000 si 10.000 euro, cea mai mare dintre acestea putand fi regasita in oferta partenerului oficial al targului, Be Igloo. „Datorita situatiei din piata si numarului mare de clienti care au dosare de crediatre in asteptare inca de la targul din septembrie, am decis sa pastram discounturile de 10.000 si pentru editia din decembrie. Cea mai buna dintre oferte este apartamentul de doua camere din ansamblul Optima Titan, care va putea fi achizitionat la tIMon cu 52.000€” (Nimrod Zvik, director de marketing Be Igloo).
Discounturi si pentru apartamente vechi, pe perioada targului
tIMOn sustine in continuare importanta agentilor imobiliari in piata, ca factor de impulsionare a vanzarii de apartamente noi. Acestia au rolul de a tempera clientii care inca nu vor sa renunte la ideea ca isi pot vinde proprietatile la preturile din vremuri mai bune si de a impulsiona vanzarea de locuinte noi.
Datorita succesului pe care l-a avut la editia din septembrie, oferta de apartamente vechi va fi si de aceasta data reprezentata la standul ABI, cu 15 brokeri si 500 de unitati locative vechi in exclusivitate. “Am ales ca pentru editia din decembrie sa promovam la targ doar locuintele vechi care sunt reprezentate exclusiv de brokeri, pentru ca acestea sunt cele mai avantajoase pentru toata lumea. in primul rand pentru clienti, care nu platesc comision, cat si pentru vanzatori, care pot avea certitudinea ca cineva se ocupa atent de proprietatea lor. Fiind oferta exclusiva, brokerii au comisionul garantat si atunci sunt motivati sa lucreze la cote maxime de profesionism. Sustin in continuare importanta pietei de apartamente vechi in procesul de vanzare a locuintelor noi ”, declara Vlad Vlasceanu, director tIMOn.
“Nu putine sunt cazurile in care trebuie sa convingem clientii care vor sa vanda proprietatile cu ajutorul nostru ca pretul pe care il cer ei nu o sa fie niciodata acceptat de piata. Unii dintre ei nu se grabesc sa vanda, asa ca isi incearca norocul. Abia dupa cateva luni in care nu primesc niciun semn de la niciun interesat, ne intreaba cu cat ar trebui sa ieftineascva. Este un proces greoi si presupune o munca de convingere constanta. Este vorba de schimbarea mentalitatii, iar asta nu are cum sa se intample usor.”, declara Andrei Rusu, director la Vission House. Exista insa si proprietarii care inteleg foarte bine contextul economic actual si au acceptat chiar initiativa agentiei care ii reprezinta de a face discounturi de pana la 30.000 de euro pe proproetatea lor, doar pentru clientii care se vor arata interesati la targ.
Ofertele promovate la editia din aceasta iarna a tIMOn se regasesc atat in Bucuresti, in zone centrale si semicentrale, cat si in zonele limitrofe, respectiv Mogosoaia, 1 Decembrie.
Cea de-a XVIII-a editie tIMOn reprezinta ultimul eveniment imobiliar al anului 2010 si cel mai avantajos luand in considerare raportul pret-calitate al unitatilor locative expuse. Targul se va desfasura in perioada 2-5 decembrie 2010, la parterul AFI Palace Cotroceni, in zona patinoarului si va fi deschis zilnic, intre orele 10.00 si 21.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here