Reconfirmarea unei promisiunii: pasiunea pentru perfectiune si responsabilitate – Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei

0
551

Mercedes-Benz Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania instruiesc soferii de camioane in tehnici de „eco-driving”
Parteneriat unic:  Mercedes-Benz Romania si UNTRR instruiesc soferii de camioane in „eco-driving”

 

Un parteneriat, parte a Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei, menit sa reconfirme pasiunea pentru perfectiune si responsabilitate

Programul de formare este destinat eficientizarii activitatii companiilor de transporturi in Romania

320 de soferi din cadrul celor mai importante companii de transporturi vor fi inclusi in programul de instruire

Divizia de camioane Mercedes-Benz isi asuma toate costurile pe care le implica utilizarea camionului Actros si activitatea driver-trainerilor.

Avand la baza platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei, Mercedes-Benz Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania au incheiat un parteneriat care are in vedere pregatirea teoretica si practica a soferilor romani de camioane. Demersul are la baza experienta, cunostintele si personalul Mercedes-Benz Romania, specializat in domeniul instruirii si conducerii economice, reunite cu resursele profesionale materiale si organizatorice puse la dispozitie de UNTRR. Mai mult, parteneriatul reconfirma promisiunea Mercedes-Benz pentru perfectiune, responsabilitate si siguranta exemplara in conducere.
Cursurile de instruire au drept scop eficientizarea activitatilor companiilor de transport din Romania si a starii traficului rutier. Tema principala a sesiunilor de formare este axata pe imbunatatirea performantelor de conducere in vederea reducerii consumului de carburant si a perfectionarii soferilor de camioane. Asumarea tehnicilor de „eco-driving” ajuta la sporirea sigurantei in trafic, precum si la extinderea duratei de viata a autovehicului si reducerea semnificativa a stresului la volan.
in cadrul acestui program este instruit un numar maxim de 320 de cursanti din randul soferilor angajati ai membrilor UNTRR. Fiecare sesiune urmareste structura realizata de expertii Mercedes-Benz care pun la dispozitia participantilor materiale didactice – suport pentru probele practice. Cunostintele acumulate in urma pregatirii teoretice sunt aplicate la volanul unui camion din gama Actros sub supravegherea unui instructor din cadrul Mercedes-Benz Romania. De asemenea, fiecare sesiune dureaza intre 8 si 10 ore, iar numarul zillnica maxim de cursanti este de 12 soferi ai celor mai importante societati de transport rutier din Romania.
Asocierea dintre Mercedes-Benz Romania si UNTRR sta la baza necesitatii de sporire a eficientei companiilor de transport din Romania, iar solutiile tehnologice puse la dispozitie de camioanele Mercedes-Benz, impreuna cu experienta si profesionalismul expertilor in domeniul conducerii economice sunt destinate atingerii unui grad avansat de profitabilitate si performanta in sectorul transporturilor.
Mercedes-Benz intelege utilitatea unui astfel de program, implicandu-se activ si facand eforturi sustinute pentru obtinerea celor mai bune rezultate. in vederea concretizarii acestui proiect, divizia de camioane Mercedes-Benz pune la dispozitie in mod gratuit resursele de care dispune, asumandu-si toate costurile pe care le presupun utilizarea camionului Actros si activitatea driver-trainerilor.
Platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei
Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania face parte din platforma Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei, care reuneste o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa aduca aminte de promisiunea lui Gottlieb Daimler „The best or nothing”.
Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei cuprinde alaturi de acest parteneriat seria de interviuri Ghidul Excelentei si sectiunile TIFF 2010 si Mercedes-Benz si Cercetasii Romaniei: Gata oricand!. in plus, in perioada imediat urmatoare, aceasta platforma va fi extinsa prin intermediul altor demersuri pe care Mercedes-Benz Romania le asociaza cu ideea de excelenta.
Povestea marcii Mercedes-Benz: pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate
Dintotdeauna, Mercedes-Benz a cultivat un set de valori prin care a dat dovada pe parcursul timpului de excelenta. Mai mult, povestea marcii Mercedes-Benz este una despre pasiune. Pasiunea pentru perfectiune, fascinatie si responsabilitate.
Iar cele trei valori reprezinta impreuna promisiunea pe care Mercedes-Benz o face tuturor celor care si-au manifestat pasiunea pentru excelenta marcii germane. Astfel, perfectiunea este cea care garanteaza confortul, calitatea si siguranta autovehiculelor. Fascinatia este cea prin intermediul careia Mercedes-Benz vorbeste despre sportivitate, stil si design. De asemenea, Mercedes-Benz a cultivat pe parcusul istoriei sale, care se confunda cu cea a automobilului, responsabilitatea prin inovatie, sustenabilitate si grija pentru partenerii sai.
Acum, Mercedes-Benz Romania a plecat in cautarea fireasca a excelentei si reuneste in cadrul „Mercedes-Benz: Ghidul Execelentei”.
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz Romania pot fi accesate online: www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro
Contact:
Stelian Campean
stelian.campean@daimler.com
+40 21 20 04 681

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here