RAZER KISHI, CONTROLLER-UL UNIVERSAL DE GAMING PENTRU iPHONE ADUCE PE iOS PRECIZIA CONTROLULULUI DE PE CONSOLE

0
1398

Cu stick-uri ce funcționează și ca butoane, un D-pad cu opt direcții și butoane multifuncționale, noul Razer Kishi pentru iPhone le aduce un nou avantaj competitiv utilizatorilor de Apple Arcade și nu numai

 

BUCUREȘTI, 16 septembrie 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat disponibilitatea imediată a Razer Kishi Universal Gaming Controller for iPhone, versiunea pentru iOS a accesoriului de mobile care a câștigat două premii ”Best of CES” în ianuarie. Echipat cu stick-uri analog care au și funcție de buton, cu un D-pad cu opt direcții și cu butoane cu funcții multiple, noul Kishi for iPhone este iterația controllerului Razer care aduce în premieră precizia controlului de pe console și utilizatorilor Apple.

“Odată cu creșterea funcției de crossplay în lumea gaming-ului, Razer Kishi vine în sprijinul jucătorilor de pe mobile, oferindu-le șanse egale,” a declarat John Moore, Head of Marketing and Sales, Growth Peripherals în cadrul Razer. “Razer Kishi for iPhone aduce această egalitate colecției extraordinare de jocuri din Apple Arcade, garantând că victoria se poate obține, indiferent unde se află jucătorii.”

Razer disponibil pe dispozitivele Apple

Razer Kishi for iPhone le oferă dispozitivelor iOS controlul precis specific consolelor, prin intermediul conexiunii prin portul Lightning. Mai mult, Razer Kishi for iPhone dispune de certificarea MFi (Made for iPhone), fiind complet compatibil cu Apple Arcade,  serviciul bazat pe abonament dezvoltat de Apple în cadrul App Store, care oferă acces la peste 120 de jocuri distractive. Cu un singur abonament, până la șase membri de familie se pot bucura de jocuri fără reclame și microtranzacții  atât pe iPhone, cât și pe iPad, Mac și Apple TV. Odată cu lansarea celui mai nou model, gama de dispozitive Razer Kishi oferă o nouă experiență de gaming utilizatorilor de telefoane iPhone 6 Plus sau mai recente.

Razer Kishi for iPhone este disponibil acum în oferta Apple Online Store, o premieră pentru Razer, acesta fiind primul său produs listat de această pagină web. Accesoriul va fi disponibil și în cadrul unei selecții de magazine Apple Store din întreaga lume începând cu 22 septembrie, extinzând astfel oferta de accesorii de gaming din magazine.

Proiectat pentru victorie

Noul Razer Kishi le oferă utilizatorilor de iPhone funcționalitatea și precizia caracteristice consolelor. Design-ul ergonomic îl face ideal pentru sesiunile de joacă prelungite, controller-ul având o priză confortabilă și butoane amplasate perfect pentru o utilizare intuitivă. Configurația inteligentă și ergonomia controller-ului asigură confortul utilizării pe întreaga durată a sesiunii de joc.

Conectivitatea inteligentă transformă Razer Kishi for iPhone dintr-un simplu accesoriu într-o extensie naturală a utilizatorului. Noul Kishi folosește o conexiune Lightning cu o latență ultra-scăzută care elimină orice urmă de input lag, oferindu-le jucătorilor răspuns instant în urma acționării butoanelor. Încărcarea pe durata folosirii permite sesiuni neîntrerupte, deoarece    iPhone-ul poate fi alimentat prin conectarea încărcătorului direct la controller.

 

 

 

DESPRE RAZER KISHI FOR IPHONE

  • Modele de iPhone compatibile: iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max
  • Certificat MFi (Made for iPhone)
  • Alimentare de tip Pass-through prin portul Lightning
  • Stick-uri analog cu funcție de buton

 

Preț și disponibilitate

109,99 Euro

Pe paginile Razer.com și Apple.com, respectiv în oferta partenerilor de retail autorizați – disponiibl acum

Pentru mai multe informații vizitați  Razer.com/gaming-controllers/razer-kishi.

 

IMAGINI

LINK

 

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here