Raed Arafat, Ada Roseti si Roberto Lazarov prezinta tactici de business la Business Class Vision 2011

0
672

Expo Media organizeaza in data de 17 noiembrie 2011 prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, ”Business Class Vision” , la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.
Bucuresti, 09 Noiembrie 2011 – Integritate, pasiune, calitate, asumare de riscuri.  Acestea sunt cateva dintre elementele necesare oricarui business pentru a avea succes.

In acelasi timp, pentru a fi competitiv si pentru a tine pasul, orice business trebuie sa fie si inovativ.
Prima conferinta din seria Enlightening, “Business Class Vision”, aduce in fata publicului modele de business de succes care au ajuns in varful piramidei prin exploatarea motivatiei pozitive si a ambitiei de a obtine succesul  prin onestitate si competenta.

Speakerii “Business Class Vision” 2011 sunt reprezentati de nume marcante din lumea de afaceri, oameni vizionari care iau rezultatele de business personal: Ted Lattimore, CEO si Presedinte, Carmanah Technologies Corp, Robert Murray, EVP – North America  la Faronics Corporation, Dr. Raed Arafat, fondator SMURD si Secretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice, Dan Pascariu, Presedinte Supervisory Board, UniCredit Tiriac Bank, Gilda Lazar, Director Corporate Affairs si Comunicare si Membru al Comitetului Executiv, JTI,   Roberto Lazarov, CEO, FunDeal Romania, Ada Roseti, Channel Director South East Europe, Discovery Networks CEEMEA, Sergiu Negut, Deputy CEO, Regina Maria si Catalin Velescu, Managing Director, 3M Romania.

“Imi place provocarea in orice domeniu, iar conceptul de conferinte Enlightening exact asta aduce: provocarile care apar in diverse domenii si care sunt analizate pentru a aduce valoare adaugata, prin impartasirea cunostintelor si a experientei celor implicati. Sa afli si sa-i inveti pe ceilalti lucruri noi, sa acumulezi si sa impartasesti informatii in acelasi timp, sa gasesti asemanari si deosebiri si in tot acest timp sa nu iti pierzi focusul de la prioritatile si provocarile personale“ –  Ada Roseti, Channel Director South East Europe, Discovery Networks CEEMEA.

In cadrul panelului “Lead the way” programat in data de 17 noiembrie, incepand cu ora 12:45, speakerii invitati, Ada Roseti, Sergiu Negut si Dr. Raed Arafat vor dezvolta teme precum:
Implementarea si executia unui concept extern;
Cum imi setez obiectivele si cum le ating? Plan, executie, consecventa;
Care sunt elementele de succes intr-o fuziune.

Arii tematice “Business Class Vision” 2011:
Cum sa construiesti strategia potrivita intr-un mediu de afaceri in continua schimbare;
Cum sa obtii angajamentul veritabil al oamenilor;
Cum sa inovezi astfel incat sa fi competitiv si sa cuceresti atat rationalul, cat si emotionalul consumatorului;
Cum sa fii un lider autentic.

Organizarea evenimentului “Business Class Vision” este posibila cu sprijinul partenerilor Euristic Partner, Customer Service School, Tea Forte, Discovery Networks si al partenerul strategic Asebuss.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de participare la eveniment sau oportunitatile de parteneriat la prima conferinta Enlightening, va rugam sa accesati www.enlightening.ro

Alexandra Chiorean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here