Radioul Public deplange pierderea "fetei cu parul de foc", Madalina Manole

0
668
madalina-manole2

madalina-manole2Societatea Romana de Radiodifuziune (SRR) a transmis, printr-un comunicat remis MEDIAFAX, ca „regreta profund” moartea talentatei artiste Madalina Manole si ii multumeste pentru piesele muzicale care imbogatesc Fonoteca de Aur a Radioului Public.

„Radioul Public este cutremurat de neasteptata veste a disparitiei uneia dintre cele mai speciale voci ale muzicii usoare romanesti. Madalina Manole, un artist complet, o prezenta intotdeauna placuta si indragita sincer, a plecat dintre noi in aceasta dimineata de 14 iulie 2010”, se arata in comunicatul remis MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, cariera artistica a Madalinei Manole este strans legata de Radio Romania, singurul post care i-a promovat toate melodiile, de la debutul in muzica. Miercuri, intre orele 18.30 si 20.00, Radioul Public ii va dedica Madalinei Manole emisiunea „Romanticii”.

„M-am recompus sufleteste si merg mai departe, pretuind cu toata fiinta mea tot ceea ce am primit si primesc de la viata”, marturisea pe blogul ei Madalina Manole.

Cantareata Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei, miercuri dimineata, in locuinta lor din localitatea Otopeni. Conform unor surse judiciare, Madalina Manole a fost gasita de personalul de la ambulanta intr-o balta de sange, avand capul spart.

Politistii de la Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov, doi ofiteri de la IGPR si un procuror al Parchetului Capitalei fac investigatii cu privire la imprejurarile in care a decedat cantareata Madalina Manole, necropsia urmand a fi efectuata joi.

Primele cercetari indica fara dubii ca artista s-a sinucis, unul din elemente care confirma aceasta ipoteza este si mesajul pe care cantareata l-a lasat, miercuri, in jurul orei 2.00, sotului sau pe telefonul acestuia, in care spunea ca „nu se mai simte frumoasa”, afirma sursele citate.

Anchetatorii au gasit langa corpul Madalinei Manole un recipient cu insecticid si un pahar, criminalistii spunand ca cel mai probabil artista a inghitit din substanta.

In urma cu trei saptamani, Madalina Manole ar fi avut o tentativa de sinucidere, cu ibuprofen si paracetamol.

Madalina Manole ar fi implinit miercuri 43 de ani.

In luna mai a acestui an, Madalina Manole a lansat cel de-al noualea album al sau – „09 Madalina Manole”, la MediaPro Music. Printre cele mai importante albume din cariera sa se numara „Ei, si ce?” (1993), „Traiesc pentru tine” (1996), „Canta cu mine” (1998), „Dulce de tot” (2000). (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here