R Systems deschide un nou birou în Craiova

0
968

 

Liderul în servicii de transformare digitală oferă noi oportunităţi de angajare pe piaţa locală de tehnologie, pe măsură ce îşi continuă expansiunea

 

Bucuresti, Romania – R Systems, lider pe piața globală a serviciilor de tehnologie digitală, anunţă deschiderea unui nou birou ce completează prezenţa companiei pe harta europeană. Noul sediu din Craiova se află în plin proces de recrutare a peste 50 de ingineri până la sfârşitul anului 2021 pentru a susţine numărul tot mai mare de clienţi globali ai companiei, din industriile de telecomunicaţii, tehnologie, financiar-bancar, retail, energie, sectorul public.

Sediul din Craiova este al treilea birou R Systems deschis în România, alături de cele din Bucureşti şi Galaţi. Echipa locală este implicată în recrutarea de ingineri Java si .Net, QA şi arhitecţi, manageri de proiect şi analişti de business pentru proiectele aflate în derulare în zona de cloud computing, migrare în cloud, containerizare, IPA şi AI/ML.

Situat într-o clădire de birouri din centrul oraşului Craiova, spaţiul de 300 metri pătraţi este destinat unui număr de 25 de birouri şi găzduieşte mai multe săli de conferinţă, spaţii de gaming şi relaxare pentru angajaţi.

Deschiderea noii locaţii vine într-o perioadă de creştere accelerată cu peste 20% a businessului în 2021, iar estimările companiei prevăd continuarea acestui ritm de creştere şi în perioada următoare.

În Europa, R Systems deţine birouri şi în Polonia, Moldova, Marea Britanie şi Elveţia.

Noua locaţie reprezintă un pas important în strategia noastră de dezvoltare. Craiova reprezintă o piață competitivă și deosebit de ofertantă, cu ingineri foarte bine pregătiți și două facultăți tehnice de prestigiu. Obiectivul nostru este atragerea de competențe locale și conectarea mediului academic valoros cu mediul de business, în care specialiștii să poată face performanță. Rămânem dedicaţi misiunii noastre de a fi parteneri de încredere în procesul de inovaţie digitală pentru companii din diferite industrii.” a declarat Raluca Rusu, CEO R Systems, Europe.

În acelaşi timp, compania doreşte să susţină comunitatea locală oferind studenţilor şi angajaţilor oportunitatea de a învăţa şi de a-şi dezvolta competenţele prin intermediul Academiei de Programare R Systems.

 

Academia de Programare R Systems este programul anual de internship plătit pentru dezvoltarea experţilor de top în tehnologie. În acest an, programul a fost extins studenţilor şi dezvoltatorilor juniori din Craiova, alături de poziţiile deschise în toate centrele companiei din România, Polonia şi Moldova. În cadrul aceluiaşi proiect, începând din luna ianuarie 2022, noi oportunităţi de carieră vor fi disponibile pentru inginerii cu experienţă ce doresc să îşi dezvolte capabilităţile cu cele mai noi tehnologii şi expertiză specifică din domeniul telecom.

 

R Systems are o tradiţie îndelungată de susţinere a inovaţiei şi a celor mai valoroase talente în tehnologie; totodată ne concentrăm pe dezvoltarea capabilităţilor interne pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor şi pentru a genera valoare adăugată în procesul de transformare digitală. Fără îndoială, biroul din Craiova va continua această tradiţie”, a adăugat Raluca Rusu.

 

 

* * *

 

Despre R Systems | We Speak Digital”

 

R Systems este furnizor global de servicii de tehnologie și analiză. Oferim clienților noștri suport pentru lansarea rapidă a serviciilor lor pe piață, pentru depășirea barierelor digitale și crearea de valoare, prin intermediul ofertei noastre de servicii specializate și al abordării consultative de business. Vorbim fluent limbajul de business, dar și limbajul tehnic. Cu alte cuvinte, vorbim digital. Obiectivul nostru: accelerarea leadershipului digital al clienților noștri.

 

Având sediul central în EI Dorado Hills, CA, R Systems activează în 16 centre de livrare din întreaga lume. Cu un personal ce depășește 3.000 de angajați, în 25 de birouri regionale, oferim expertiză în deservirea unui număr de peste 1.000 de clienți din telecom, sănătate, tehnologie, banking, producție și industria semiconductoarelor.

 

www.rsystems.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here