"Porti deschise" la Parlament in zilele de 1 si 2 mai

0
553
parlament

parlamentCamera Deputatilor va organiza, in zilele de 1 si 2 mai, actiunea „Porti deschise”, in cadrul careia cetatenii vor putea vizita Palatul Parlamentului, fiind de asemenea invitati la un concert de muzica populara si la un targ de produse traditionale romanesti.

 Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, luni, un memorandum intern in acest sens, potrivit caruia portile Palatului Parlamentului vor fi deschise de 1 si 2 mai, intre orele 10.00 si 16.00.

Secretarul Camerei Deputatilor, Dumitru Pardau, a spus ca noutatea fata de editiile precedente consta in faptul ca vizitatorii vor putea vedea si subsolul Parlamentului, pe langa salile din aceasta cladire.

De asemenea, in curtea Palatului Parlamentului va fi organizat un concert de muzica populara, iar intr-o sala din cladire va fi amenajat, cu sprijinul Muzeului Taranului Roman, un targ de produse traditionale romanesti.

Pardau a mai spus ca in fiecare an vor fi organizate cinci actiuni „Portile deschise”, manifestarea din zilele de 1 si 2 mai fiind a doua din anul 2010. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here