PSD va propune un Guvern cu 13 ministere si 4 ministri delegati

0
713
partide-ministrii

partide-ministriiPSD ar putea propune, prin programul de guvernare care va fi prezentat la Consiliul National din 16 octombrie, o structura de Guvern cu 13 ministere si patru ministri delegati, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

Structura de Guvern pe care ar urma sa o propuna PSD prin programul de guvernare ar putea contine patru ministri delegati, printre care unul pentru relatia cu Parlamentul, unul pentru Turism si unul pentru gestionarea fondurilor europene.

Aceleasi surse au mentionat ca programul de guvernare va propune o impozitare progresiva in trei trepte: 14% pentru veniturile intre 1.000 si 2.000 lei, 18% pentru veniturile intre 2.000 de lei si 4.000 de lei si 22% pentru veniturile ce depasesc 4.000 de lei.

Cele trei cote de impozitare figureaza deocamdata ca propunere a departamentelor de specialitate, acestea putand fi, potrivit surselor citate, modificate in urma discutiilor cu organizatiile judetene, in sensul majorarii cotelor de impozitare la 16, 20, respectiv 25%. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here