Provident si Scoala de Valori anunta castigatorii programului Bursele stART

0
942

Provident Financial Romania si Scoala de Valori au anuntat astazi castigatorii programului Bursele stART, lansat in septembrie 2014 cu sprijinul Ministerului Educatiei Nationale. 50 de tineri talentati la muzica, pictura si desen au fost selectati din peste 200 de candidati inscrisi si vor beneficia, timp de un an, de burse in valoare totala de 35.000 de euro pentru dezvoltarea talentului lor. Din comisia de selectie si validare au facut parte specialisti si profesori romani de arta, alaturi de reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale si ai celor doi parteneri ai programului.

Castigatorii au varste cuprinse intre 14 si 18 ani si provin in cea mai mare parte din judetele Neamt, Valcea, Cluj, Olt, Suceava, Iasi si Bucuresti, in total fiind reprezentate 26 de judete. Lista castigatorilor este disponibila pe paginile oficiale ale programului, pe www.ScoaladeValori.ro si www.Provident.ro.

“Prin programul Bursele stART raspundem unei nevoi reale a societatii actuale, evidentiata atat din studiile pe care le-am realizat, cat si din interactiunile pe care le avem cu clientii nostri. Vom continua sa sustinem cu responsabilitate talentele din Romania, atat ca angajator, cat si ca membru activ al comunitatilor locale, prin intermediul programelor noastre de responsabilitate sociala”, a declarat Viktor Boczán, directorul general al Provident Financial Romania.

Sustinerea copiilor si a tinerilor este o prioritate pentru 49% dintre romani, inclusiv prin burse de studiu sau programe de dezvoltare a tinerilor talentati, potrivit unui sondaj realizat anul trecut de Ipsos Research la initiativa Provident Financial Romania, pe un esantion reprezentativ de 400 de respondenti.

Castigatorii Burselor stART vor putea investi mai departe in dezvoltarea talentului lor, prin achizitionarea de materiale necesare, aprofundarea studiilor prin cursuri de specialitate, participarea la concursuri nationale si internationale sau realizarea de expozitii de pictura ori desen, respectiv de piese si compozitii care sa valorifice talentul muzical.

“Bursele stART au fost gandite pentru a sprijini tinerii talentati in domeniul artei, care studiaza pentru dezvoltarea talentului lor si au fost premiati pentru rezultate deosebite, sa isi construiasca si dezvolte mai departe abilitatile artistice si sa-si transforme pasiunea intr-o cariera de succes”, a declarat Dragos Belduganu, director programe sociale in cadrul Școlii de Valori.

Programul Bursele stART ofera 50 de burse anuale in valoare totala de 35.000 de euro, impartite astfel: 15 burse in valoare de 500 de euro acordate pentru pictura, 15 burse in valoare de 500 de euro pentru desen si 20 de burse in valoare de 1.000 de euro acordate pentru muzica.

Programul face parte din strategia ampla de responsabilitate sociala a Provident Financial Romania, iar tinerii talentati au avut posibilitatea sa afle despre program si despre importanta dezvoltarii abilitatii artistice pe paginile oficiale ale programului si din spoturile Pian, Pictura si Desen, care au inregistrat in total peste 1 milion de vizualizari pe YouTube in cele sase saptamani ale perioadei de inscriere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here