La ROMEXPO incepe DENTA – trei zile pentru medicina dentara

0
1080

In perioada 20 -22 noiembrie la ROMEXPO are loc DENTA – Expozitie internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara.
Eveniment ajuns la cea de a 30-a editie, in cadrul DENTA vor fi regasite si de aceasta data produse si echipamente specifice domeniului iar vizitatorii vor putea lua partea la conferinte si sesiuni informative oferite de specialisti.

DENTA – evenimentul specialistilor din stomatologie

Beneficiind de o traditie indelungata in domeniu, expozitia DENTA este, pentru inca un an, plaftorma in cadrul careia sunt reunite cererea si oferta din domeniul medicinei dentare.

Astfel, in cadrul acestui eveniment sunt prezente 153 firme din 14 tari (Belgia, Bulgaria, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Germania, Israel, Italia, Marea Britanie, Moldova, Pakistan, Cehia, Romania, Slovacia) pe o suprafata de peste 8.000 mp, expozitia marcand o crestere a numarului de expozanti cu aproximativ 23% fata de editia similara a anului 2013.

Acestia vor prezenta la ROMEXPO, timp de trei zile, implanturi, aliaje dentare, ustensile pentru cabinetele stomatologice, dar si produse pentru uzul consumatorilor finali.

DENTA – demonstratii, evenimente si concursuri

Si editia din acest an tine sa demonstreze faptul ca DENTA este mai mult decat o expozitie a noilor realizari in domeniu, ci este un loc in care profesionistii isi dau intalnire pentru schimb de experienta, pentru impartasirea noilor cunostinte si pentru dezvoltarea de noi proiecte.

Astfel, la DENTA vor avea loc demonstratii live de albire a dintilor, vor fi organizate tombole, iar cei care activeaza zilnic in acest domeniu vor putea lua parte la congrese si seminarii importante precum: a II-a editie a Congresului de Medicina Dentara, Congresul Stomatime, in cadrul caruia sunt dezbatute teme din protetica, implantologie si estetica si cursul: “Influenta mio-functionala asupra cresterii faciale in dentitia primara, mixta si permanenta”.

DENTA – un eveniment pentru toata familia

Pe langa componenta adresata specialistilor, DENTA este un eveniment pentru toata familia. Pentru cei mici au fost gandite zone speciale unde vor petrece timp cu Dr. Maseluta si vor face cunostinta cu Supereroii Dintilor Sanatosi. Astfel, juniorii vor fi invatati de mici cum sa mentina in timp o dantura sanatoasa.

DENTA – Expozitia internationala de produse si echipamente pentru medicina si tehnica dentara, este o manifestare expozitionala reprezentativa pentru domeniul stomatologiei si a ajuns in 2014 la cea de a 30-a editie.

Program de vizitare:

20 Noiembrie – 22 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00
Locatie: Pavilioanele C1, C2, C4, C5
Acces: Bilet intrare: 15 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here