Promotii de Paste in magazine: Ce produse au reduceri de pana la 50%

0
742
sales-promotii

sales-promotiiReduceri de pana la 50% la electrocasnice, imbracaminte si produse alimentare, dar si vouchere si diverse cadouri pentru cumparatori. Majoritatea magazinelor au pregatit asemenea oferte inca de la inceputul acestei luni iar reducerile continua si in Saptamana Mare sau chiar pana la sfarsitul lunii.

Perioada Pastelui este o afacere buna atat pentru retaileri, care vorbesc de vanzari cu 30% mai mari fata de saptamanile anterioare, cat si pentru romanii care vor sa profite de ofertele speciale.

Electrocasnicele mici, cadoul preferat de romani

Cei care vor sa-si inlocuiasca aparatura din casa au ocazia sa faca achizitii mai ieftine, pentru ca o serie de magazine practica discounturi. Se cumpara de toate, insa produsele care pot fi oferite drept cadouri, cum sunt electrocasnicele mici, laptopurile si aparatele audio – video se vand cel mai bine.

La magazinul online de electronice Emag.ro se deruleaza in prezent peste 100 de promotii din toate categoriile, cu reduceri de pana la 50% la unele produse. in plus, luna aceasta, se asigura transportul pentru toate produsele cumparate, indiferent de valoare si de distanta.

De exemplu, un mixer vertical Braun costa 127 lei, cu 25% mai putin decat in mod normal, iar un televizor LCD Samsung poate fi cumparat cu 1.549 (discount de 100 de lei). (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here