Promenada mall deschide primul punct de încărcare a mașinilor electrice, în parteneriat cu Renovatio e-charge

0
1498

Până la sfârșitul anului, încarcarcarea automobilelor în rețeaua Renovatio e-charge este gratuită

 

Mall Promenada a lansat, în parteneriat cu Renovatio e-charge, două stații de încărcare gratuită pentru mașini electrice, devenind astfel cel mai verde mall din Capitală. Stațiile instalate au o putere de încărcare de 22kW și se află în parcarea subterană, la nivelul -3 al centrului comercial din Calea Floreasca. Stațiile sunt prevăzute cu prize AC Type 2 și pot încărca orice tip de mașină electrică sau hibridă plugin, folosind cablul din dotarea mașinii.Promenada este deja un trendsetter în peisajul bucureștean în zona de shopping și petrecere a timpului liber, fiind primul  centru comercial din România certificat la nivel internațional drept „cladire albastră” (blue building). Ne dorim să le oferim clienților Promenada cea mai bună experiență și cât mai multe posibilități, iar parteneriatul cu Renovatio e-charge a venit ca un pas firesc în modernizarea centrului comercial, într-o vreme în care automobilele electrice câștigă tot mai multă popularitate. ”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada.Centrul comercial se alătură astfel revoluției electrice, fenomen care ia amploare și în România, prin integrarea mașinilor electrice în viața de zi cu zi a oamenilor. Vehiculele electrice conduc la un oraș mai curat, mai verde și cu un nivel redus de zgomot. Pe lângă reducerea emisiilor de CO2 și reducerea zgomotului de rulare, mașinile electrice contribuie și la combaterea dependenței de produse petroliere, fiind un factor activ în sprijinirea inovației și a combaterii poluării la nivel global.„Suntem încântați să avem centrul comercial Promenada alături de noi, un partener vizionar care a înțeles beneficiile mișcării electrice pentru societate și pentru mediul înconjurător. Pentru a avea succes trebuie să ai alături lideri în domeniu, care să fie receptivi la schimbare și ne bucurăm că Promenada încurajează un stil de viață responsabil.” a precizat Alexandru Teodorescu, CEO Renovatio.Prin instalarea celor 2 stații de la Promenada, rețeaua Renovatio e-charge se extinde în mai puțin de un an la 12 puncte de încărcare în orașele: București, Ploiești, Pitești, Arad, Cluj, Timișoara, Constanța, Sibiu, Deva și Iași. Dintre stațiile instalate, 3 sunt de tip Fast Charge.Mai multe detalii puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro

*** Despre statie-de-incarcare-electrica-promenada

Promenada reinventează experienţa cumpărăturilor şi a divertismentului, adresându-se unui public cu un stil de viaţă contemporan, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie şi de creativitate. Centrul comercial este situat în Calea Floreasca 246B, în imediata vecinătate a stației de metrou Aurel Vlaicu. După numai un an de la deschidere, Promenada a devenit un reper în viața urbană a orașului printr-un design avangardist, bazat pe linii curbe, lumină, mult alb şi accente de culoare, un mix de chiriaşi care satisface aşteptările unui public tot mai exigent, dar și prin terasa verde, inspirată de grădinile japoneze, unde vizitatorii se pot relaxa, bucurându-se vara de proiecţii de film, spectacole de teatru sau concerte și de un patinoar în aer liber pe durata iernii. La finalul anului 2014, mall Promenada a intrat în portofoliul fondului de investiții sud-african NEPI (New Europe Property Investments).

Despre Renovatio

Renovatio este o companie 100% românească care dezvoltă singura rețea publică de stații de încărcare rapidă pentru mașini electrice la nivel național. Ritmul accelerat de dezvoltare impus de către companie presupune că până la sfârșitul anului să fie instalate cel puțin încă 4 Fast Chargere în orașele cheie ale României, după o analiză atentă a traseelor pan-europene. Chiar dacă mai târziu decât în alte țări, România începe să apară pe hărțile aplicațiilor care monitorizeaza stațiile de încărcare a mașinilor electrice.

Pentru a avea acces la statiile de incarcare trebuie sa soliciti un card Renovatio e-charge la Info Point-ul Promenada, pe site-ul www.e-charge.ro sau pe mail la [email protected].

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here