PROJECT EXPO, primul targ imobiliar din Bucuresti care se extinde pe Internet

0
672

Targul Imobiliar PROJECT EXPO este deja un punct de referinta pe piata imobiliara, nu este doar o simpla expozitie cu vanzare in care sunt prezentate proprietati imobiliare. Dovada stau  numarul crescut de vizitatori si de tranzactii realizate chiar si in conditiile in care criza economica a lovit pe toata lumea.

 Astfel PROJECT EXPO a ajuns sa fie, desi este cel mai nou eveniment de acest tip din domeniu, targul imobiliar  cu cele mai multe editii din acest an.

Chiar si asa, editia din aceasta toamna ofera chiar si mai mult decat pana acum. Targul imobiliar PROJECT EXPO s-a extins si pe Internet. Pentru prima oara, un targ imobiliar din Bucuresti are si o componenta online. Si nu este vorba doar de o prezentare a proiectelor expuse in Palatul Copiilor incepand de vineri, 3 septembrie, si pana duminica, 5 septembrie. Pe site-ul www.projectexpo/editiadetoamna.ro vizitatorii vor gasi un adevarat  targ imobiliar, cu standuri, prezentari, machete si oferte speciale sau discounturi semnificative. “Am luat decizia sa facem acest targ online dupa ce, in urmatoarele zile dupa finalizarea targului imobiliar PROJECT EXPO Low Cost  din luna iunie, mai multi colaboratori ne-au sunat si ne-au cerut informatii cu privire la proiectele prezentate la eveniment. Multi dintre acestia nu avusesera posibilitatea sa vina sa viziteze targul pentru ca nu locuiesc in Bucuresti, dar cauta o proprietate in Capitala. Astfel incat am vrut sa gasim o solutie si pentru aceasta categorie de potentiali cumparatori. Este un serviciu pe care il oferim in primul rand acestora, si abia in al doilea rand partenerilor si dezvoltatorilor nostri”, spune Sorin Sararu, managing partner PROJECT EXPO. Costurile pentru realizarea platformei online s-au ridicat la aproximativ 15% din costurile totale organizarii Targului Imobiliar PROJECT EXPO, Editia de Toamna.

Surprizele placute nu vin doar din partea organizatorilor, ci si din partea expozantilor care vin, ca de obicei, cu preturi promotionale si abordari noi.
De exemplu, agentia imobiliara Premier Service a ales o prezentare inedita a complexurilor rezidentiale pe care le promoveaza la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, Editia de Toamna. “O sa schimbam putin strategia si venim la targul acesta cu un concept de stand interactiv, in care clientul poate patrunde in interior sa vizioneze de aproape panourile colantate numai cu proiecte finalizate 100 % in care se poate muta imediat”, spune Catalin Grigore, director de marketing Premier Service.  In plus, la fiecare proiect in parte este promovat un anumit tip de proprietate. Cea mai ieftina locuinta este un apartament cu doua camere si loc de parcare inclus, la pretul de 47.000 de euro, in complexul Lotus Residence.  In cadrul standului Premier, potentialii cumparatori pot dispune de asistenta financiara gratuita in vederea obtinerii creditului dorit, precum si de consultanta din partea partenerului Mobexpert in vederea amenajarii unui apartament.  O alta noutate este prezenta a doi juristi care ofera asistenta gratuita pentru vizitatori.

South Pacific revine cu proiectele Avalon, compus din locuinte ecologice si Sidney, cu vile de lux, dar si cu ceva in plus: case in cartierul Brooklyn. Oferte speciale sunt disponibile si in Prelungirea Ghencea-Domnesti, unde un alt dezvoltator present la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, Editia de Toamna, a construit blocuri cu trei etaje in care apartamentele cu doua camere au preturi cuprinse intre 48.000 si 50.000 de euro. Unul dintre cele mai mici preturi este al unui apartament cu o camera in complexul Confort City, respectiv 39.500 de euro. Preturi promotionale au aproximativ 80% dintre expozanti, indiferent daca este vorba de apartamente, case, duplexuri sau vile de lux. Veti regasi la Targul Imobiliar Project Expo, Editia de Toamna, atat companii care au fost prezente si la editii anterioare, cat si noi parteneri. Printre acestia se numara Cordia Imobiliare, Premier Service, Domus Stil, Atlantic Construct, Avangarde Rezidential, Vitan Residence, Apulum ’94, Re-Plat, Depozitul de Usi, Metropolitan Residence, South Pacific, Centauri Residence, Echypy Construct, Block Dreptatii, Heat-X, Termoglass, Neocasa, Salaj Rezidential.
 
Targul Imobiliar PROJECT EXPO  este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES, dar si prin conferinte business sau prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Michael Flatley, Demis Roussos sau Sandra. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

Pentru detalii suplimentare

Adina Patilea
PR Coordinator
Targul Imobiliar PROJECT EXPO
Tel: +40 731 789 943
[email protected]
www.projectexpo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here