Proiectul rezidenţial Cloud 9 din zona Aviaţiei a atins un grad de vânzare de 85% dupa primele 8 luni ale anului

0
1355

 

Bucureşti, septembrie 2021: Proiectul rezidenţial Cloud 9, dezvoltat de Akcent Development în cartierul Aviaţiei din nordul Bucureştiului, a atins un grad de vânzare al apartamentelor de 85%, până la finalul lunii august fiind vândute peste 700 de unități dintr-un total de 820 de apartamente construite.

 

Deși în mod normal lunile de vară ale unui an calendaristic înregistrează un trend descrescător al tranzacționării rezidențiale, în cadrul proiectului Cloud 9 au fost tranzacționate în intervalul iunie-august 2021 un număr total de 102 apartamente cu o valoare totală de peste 10,5 milioane de euro + TVA, procesul de vânzare și promovare al proiectului fiind coordonat de agenția Premier Estate Management.

 

Ținând cont de tranzacțiile realizate în ultimele luni, se constată o creștere a solicitărilor de achiziție în scop locativ, în timp ce achizițiile cu scop investițional au rămas la un nivel stabil. Potențialul de obținere a unui randament din închiriere de peste 9% pentru studiourile duble din cadrul proiectului a stârnit un interes deosebit în rândul investitorilor mici și medii. Achiziționarea în scop locativ în creștere se datorează poziționării strategice a complexului și al gradului ridicat de conectivitate cu punctele majore de interes.

 

Totodată, se înregistrează o creștere a solicitărilor pentru achiziția de imobile mari, și anume apartamente cu 3 camere și duplexuri, în special pentru duplexurile situate la parterul imobilelor ce beneficiază de grădini private și care conferă un sentiment asemănător cu cel al locuirii la casă.

 

Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development: „Ne bucurăm să observăm că obiectivele noastre stabilite la începutul anului în ceea ce privește vânzările din Cloud 9 sunt atinse și chiar depășite, ceea ce reconfirmă calitatea proiectului nostru într-un peisaj extrem de competitiv. Acest lucru ne determină să continuăm și mai hotărâți procesul de pre-dezvoltare a proiectelor noastre din zona de nord a Capitalei, convinși fiind atât de sustenabilitatea cererii de locuințe, cât și de atractivitatea proiectelor noastre.”

 

Începută în mai 2018, construcţia celor patru blocuri de apartamente formate din 2 subsoluri, parter + 9 etaje + 10 şi 11 retrase, a fost finalizată în totalitate într-un interval de doar doi ani. Proiectul cuprinde apartamente în 18 configurații cu suprafețe variind între 48 și 144 de metri pătrați, precum și trei penthouse-uri exclusiviste cu piscină privată care au fost tranzacționate.

 

Parcarea subterană dispune de 1.100 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru încărcarea mașinilor electrice. Spațiile comerciale amenajate la parterul blocului dinspre șoseaua Pipera sunt în curs de închiriere către un supermarket, un restaurant și o cafenea, zona comercială urmând a fi completată de servicii precum clinică medicală, notariat, sală de fitness și o curățătorie de haine.

 

Cloud 9 beneficiază de materiale de construcţie și finisaje interioare premium atât în zonele comune, cât și în interiorul apartamentelor. Acestea includ fațada ventilată cu termosistem de vată minerală bazaltică Knauf de 10 cm și tâmplărie exterioară din aluminiu Schuco, care asigură o izolare fonică desăvârșită. Fiecare bloc dispune de o centrală termică Viessmann cu control individual și două lifturi Kone. La interior, apartamentele au ceramică porţelanată Saloni și parchet laminat Balterio, precum și aparate de aer condiționat Mitsubishi Electric. Proiectul beneficiază de sistem de concierge pentru rezidenți, acces facil la transportul public, numeroare linii de autobuz având stație în dreptul proiectului, în timp ce staţia de metrou Aurel Vlaicu se află la mai puțin de 10 minute de mers pe jos. Promenada Mall și Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), cel mai mare din București, completează peisajul zonei, una dintre cele mai ofertante în materie de facilități din București.

 

Akcent Development este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de locuințe din București, cu 20 de ani de prezenţă pe piaţa imobiliară din Capitală şi un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence. Alte două proiecte rezidenţiale urmează a fi dezvoltate în zona de nord a Bucureştiului. Pe segmentul de birouri, compania s-a concentrat pe proiecte boutique, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower şi Oscar One, situate în zona centrală a orașului, ce beneficiază de acces facil la mijloace de transport în comun și de o gamă largă de facilități în împrejurimi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here