Programul Kidprenor a ajuns în România!

0
1187

 

Proiectul Kidprenor „Antreprenori mici cu idei mari” reprezintă adaptarea în limba română a programului internațional Kidpreneurs, din Statele Unite, creat de frații Adam și Matthew Toren. În scurt timp, acesta a ajuns să fie bestseller în America, și a apărut în numeroase publicații precum Time for Kids, About.com, CNN etc.

 

De asemenea, peste 200,000 de copii din întreaga lume au beneficiat deja de acest program, mulți dintre ei ajungând chiar să aibă afaceri de succes.

 

Obiectivul nostru prin acest proiect este să oferim șansa generațiilor tinere care vin puternic din spate să înțeleagă și interacționeze cu lumea antreprenoriatului și a conceptelor ce stau la baza acestuia, într-un mod distractiv și totodată practic și educativ. In prima etapa ne propunem sa ajungem la 5000 de copii.

 

Programul le pune copiilor la dispoziție o carte și un caiet de lucru în format digital, pline de exerciții practice, desene, povești ale altor copii care au trecut prin experiența Kidprenor și teste interactive, structurate pe o platformă de tip e-learning, astfel încât copilul să aibă parte de un mediu sigur și distractiv.

 

Statisticile arată că numai una din cinci afaceri reușește să aibă succes, iar asta se întâmplă pentru că antreprenorii nu sunt pregătiți și comit greșeli din care nu doar că nu învață nimic, dar care îi fac să renunțe la ideea de a avea un business.

 

50% din business-uri eșuează în primul an, iar 80% dintre ele nu supraviețuiesc primelor 18 luni.

“Considerăm că în România nu se pune accentul în școli pe educația antreprenorială și financiară, iar părinții poate că nu dispun de resursele necesare să îi învețe ei pe copii, așa că ne dorim să venim cu acest proiect în întâmpinarea oricărui părinte își dorește să îi ofere copilului său posibilitățile pe care el poate că nu le-a avut în copilărie. “ – Bogdan Cotiso Nistorica

 

Kidprenor se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani care își doresc să:

 

  • Învețe să se descurce singuri în viață;
  • Devină independenți emoțional și financiar;
  • Cultive aptitudini precum focusul, determinarea, curajul, încrederea în sine;
  • Își transforme visurile în realitate.

 

Mai multe informații despre proiect găsiți aici:

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here