Hop Garden București: Afaceri de 4,4 milioane lei în 2019, cu o creștere de 65%

0
1498

Berăria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a încheiat anul fiscal 2019 cu creştere de 65% a cifrei de afaceri, ajungând la 4,4 milioane lei, faţă de 2,6 milioane lei în 2018.

 

Factorii care au determinat evoluţia pozitivă a rezultatelor financiare sunt creşterea cu 50% a comenzilor online, dublarea numărului de evenimente publice și private organizate în cadrul berăriei în 2019, creșterea investiţiilor în amenajarea spațiilor interioare și exterioare ale localului. Activitățile de atragere și menținere a personalului calificat inițiate au generat o creștere a gradului de fidelizare a clienților şi o frecvenţă mai mare a vizitelor.
În perioada 2019- martie 2020, grupul Magic by Hop Garden a realizat investiții de peste 2 milioane de lei, sumă direcționată în amenajarea spațiilor berăriei Hop Garden (interioare și exterioare), precum și în modernizarea complexului Magic by Hop Garden din Drumul Taberei nr. 115 și rebrandingul grupului, alături de proiecte de reamenajare și redeschidere a gradinii de vară Hop Garden Parc, din Parcul Moghioroș.

 

În a doua jumătate a anului 2020 compania a investit în activități menite să crească gradul de retenție a clienților în spațiile localului și să atragă noi clienți prin explorarea unor zone noi de meniu și preparate.

 

La împlinirea a doi ani de la deschiderea berăriei Hop Garden, avem bucuria de a anunța o creștere semnificativă a cifrei de afaceri pe anul fiscal 2019. Anul trecut s-a caracterizat printr-o importantă perioadă de creștere și consolidare a business-ului, o etapă în care am dobândit capital de imagine și, mai ales, am obținut încrederea clienților, un aspect de o importanță corvârșitoare ce ne ajută să traversăm această perioadă dificilă pentru industria HORECA. De aceea, pentru a respecta reglementările legale, dar și pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, am investit permanent astfel încât clienții și angajații, deopotrivă, să beneficieze de o experiență cât mai plăcută, în condiții maxime de siguranță.”, a declarat Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv complex Magic by Hop Garden.

Hop Garden este o berarie lansata în 2018 și singurul spațiu al grupului Magic by Hop Garden situat în Splaiul Unirii, nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri și o terasă de 400 de locuri, este potrivită atât pentru întâlniri cu prietenii, cât și pentru evenimente private și corporate organizate într-un cadru informal.

 

Despre Magic by Hop Garden

Magic by Hop Garden este un complex de agrement specializat în organizarea evenimentelor private și corporate, pentru adulți și copii, redeschis în octombrie 2019 și condus de Daniela Dalia Seghedi, Director Executiv al grupului.

 

Alături de Hop Garden, complexul include alte 2 spații de evenimente:

-Magic Ballroom este spatiul de evenimente private și corporate cu o suprafață de 800 mp., împărțită în două saloane specializate în organizarea de evenimente private și corporate: Salonul Ambiance cu o capacitate de maximum 120 de persoane și Salonul Grand cu o capacitate de până la 270 de persoane.

 

-Hop Garden Parc este o grădină de vara situată în interiorul parcului Drumul Taberei și ocupă o suprafață de 1000 mp., cu acces din parc și din interiorul strandului. Cu o capacitate totală de până la 500 de locuri la masă, împartite între cele trei niveluri de terasă și restaurant, localul beneficiază de un meniu diversificat, un cuptor din caramidă pentru pizza și grătar în aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare în natură sau pentru petreceri private în aer liber.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here