Primul targ din Romania care ofera solutii pentru orice eveniment Sala Palatului, 3-6 septembrie

0
876

Project Events anunta oficial lansarea unui nou eveniment marca Project Expo.Si nu vorbim despre un targ imobiliar, asa cum stim ca v-ati obisnuit in ultimii doi ani, ci de un eveniment in premiera in Romania, un targ dedicat organizarilor de evenimente: Targul Evenimentului tau PROJECT EXPO – un adevarat Eveniment al Evenimentelor.

Expozanti vor fi reprezentanti ai tuturor tipurilor de companii implicate intr-un fel sau altul in acest domeniu.
Astfel, veti gasi sub acoperisul Salii Palatului, in perioada 3-6 septembrie, atat organizatori de evenimente, cat si furnizori de servicii pentru acest segment, dar si reprezentati ai unor hoteluri cu sali de conferinte sau producatori de baloane pentru petreceri.

Experienta castigata de-a lungul celor  14 editii ale Targului Imobiliar PROJECT EXPO, dar si succesul celorlalte evenimente care poarta marca Project Events ne-au invatat cat de importanti sunt vizitatorii la o astfel de expozitie. Astfel incat, pe langa scopul evident al unui astfel de eveniment, acela de a le da expozantilor posibilitatea de a intra in contact cu cat mai multi potentiali clienti, ne propunem sa transformat acest targ intr-un eveniment in sine pentru vizitatori. Ne vor trece pragul atat tineri care se pregatesc de nunta sau care isi doresc o aniversare fastuoasa cat si oameni de afaceri ca planuiesc un simplu business sau chiar un intreg congres. Tocmai de aceea pregatim o serie de surprize special pentru ei:

Acces gratuit pentru public.
Loc de joaca pentru copii cu supraveghetor
Concert
Dj care prezenta cele mai bune oferte din cadrul targului, dar care in acelasi timp va intretine si atmosfera.
Tombole cu premii pe loc
Posibilitatea de a participa la workshopurile expozantilor
Numar estimativ de vizitatori : 12.000

Nu in ultimul rand, Targul Evenimentului tau PROJECT EXPO  va fi PRIMUL TARG BUSINESS TO BUSINESS DIN ROMANIA

Evenimentele tip Business to business sunt déjà un concept obisnuit in multe tari europene. Dar pentru ca piata din Romania nu este inca familiarizata cu aceasta abordare, noi le oferim expozantilor nostri garantia ca vor avea ocazia sa discute cu potentiali noi clienti. Cum ? Ii vom invita sa viziteze targul pe cei importanti oameni de afaceri din Romania, dar si reprezentanti ai unor mari compani care prin traditie organizeaza diverse tipuri de evenimente pentru angajati, respectiv team-buildinguri, petreceri, traininguri sau conferinte.
Oportunitatea de a intalni noi parteneri de afaceri
Incheierea de contracte de colaborare inca din perioada targului
Spatiu dedicat intalnirilor de business
Posibilitatea de a fi parte activa in work-shopuri
Stand specializat in asistenta juridica

Va asteptam cu drag la acest eveniment si va stau la dispozitie pentru detalii.

Targul Evenimentului tau PROJECT EXPO   este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Flow Events.

Pentru detalii suplimentare

Adina Patilea
PR Coordinator Targul Imobiliar PROJECT EXPO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here