Participa la primul studiu national asupra consumului de vin

0
913
Participa la primul studiu national asupra consumului de vin!

Vanzarea vinului in restaurante si in retail, vinul ca element de lifestyle, promovarea prin internet si retelele Social Media, obiceiuri de consum, factori majori care influenteaza piata interna si internationala a vinului – acestea sunt principalele teme ale primei Conferinte despre promovarea vanzarilor de vin organizata in Romania, la jumatatea lunii septembrie 2012, si intitulata „Forumul Vinul.Ro”.

Profesionistii de varf din domeniul HoReCa si retail, din industria vinului (productie, marketing, distributie, echipamente etc), bloggeri de specialitate, dar si simpli pasionati de vin se vor reuni cu aceasta ocazie pentru a participa la prezentarile, seminariile si studiile de caz sustinute de speakeri cu experienta vasta in domeniu, din tara si din strainatate. Evenimentul va avea un caracter profesional lipsit de formalism, fiind o platforma pentru schimbul liber de idei si informatii relevante dar si o excelenta oportunitate de socializare.

Cu ocazia acestei prime conferinte, organizatorul – revista de specialitate Vinul.Ro – a initiat si un prim studiu asupra obiceiurilor de consum, pe baza unui chestionar online simplu si usor de completat in mai putin de 5 minute. Sunt invitati sa completeze chestionarul toti cei pentru care vinul constituie un subiect de interes, fie profesional fie doar personal. Rezultatele si interpretarea acestora vor fi unul dintre subiectele discutate cu ocazia Forumului Vinul.Ro.

Chestionarul online poate fi completat la urmatoarea adresa: http://vinul.ro/chestionar-online-vinul-ro.html

* Taxa de participare la Forumul Vinul.Ro este de 200 euro/persoana* (pentru grupuri se ofera reduceri). Numarul de locuri este limitat, data limita de inscriere este 7 septembrie 2012. Pentru rezervarea unui loc pe lista de participanti va rugam sa ne contactati la email: [email protected] sau la telefon 0724.786.660.

Taxa de participare include:
– accesul la conferintele/prezentarile incluse in program (10:00-18:00)
– materialele prezentate in cadrul conferintei, in forma tiparita
– masa de pranz si pauzele de cafea
– participarea la dineul de gala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here