Primul scaun auto din lume care se transforma in carucior la Baby Boom Show

0
730

De peste 24 de editii, Baby Boom Show aduce de doua ori pe an cele mai multe branduri si cele mai bune oferte pentru viitoare mamici si copii cu varstecuprinseintre 0 si 7 ani.

Baby Boom Show – evenimentul care aduce noutatile in domeniu

Primul scaun auto din lume care se transforma in carucior se lanseaza in premiera la editia de toamna Baby Boom Show. Conceput in Israel de ingineri specializati in siguranta auto a micilor pasageri si beneficiind de know-how-ul unui parinte care a creat un scaun special pentrufetita lui, scaunul auto transformabil in carucior Doona este cea mai isigura alegere pentru orice parinte modern.

Printre alte noutati prezentate in cadrul editiei de toamna Baby Boom Show mai amintim: jucarii pentru dentitie din cauciuc natural, colectii de imbracaminte pentru prematuri realizate din bumbac organic, primul scaun auto multifunctional – se transforma pe rand in geanta de calatorie, patutp entrucopii si inaltator, cadite de baie cu jet de apa si luminia ambientale, patuturi si co-sleepere, jucarii creative simulte altele.

 

In plus, la Baby Boom Show pot descoperitestele germane de screening genetic prenatal, cu o rata de detectie de peste 99%, PrenaTest®.

Noutatile Baby Boom Show – editia de toamnasuntprezentateaici: https://www.babyboomshow.ro/noutati/

 

Baby Boom Show pe  scurt:

Program de vizitare, Pavilion A

► 6 – 8 septembrie 2018, zilnicintreorele 10:00 – 19:00

► 9 septembrie 2018, intreorele 10:00 – 18:00

Accesgratuitpe 6 si 7 septembrie in bazainvitatiei online disponibilapewww.babyboomshow.ro

►Tarifbiletintrare in pavilionul A – 10 Ron

ACCES AUTO:

► PORTILE B si C (B-dulExpozitiei)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here