Prezicerile mayasilor prevad sfarsitul lumii in 2012. Afla cum se pregateste mapamondul pentru Ziua Apocalipsei!

0
675
apocalipsa-lume-sfarsit-omenire

apocalipsa-lume-sfarsit-omenireCalendarul mayas se incheie la data de 21 decembrie 2012, numeroase persoane pregatindu-se pentru ceea ce ei considera Ziua Apocalipsei.Desi de-a lungul timpului au existat numeroase predictii ale apocalipsei care nu s-au adeverit, sfarsitul calendarului mayas a alertat mai multa lume decat de obicei.

Numeroase comentarii de pe internet sustin ca „fenomenul 2012”, cum este intitulat, ar fi diferit, mayasii fiind recunoscuti pentru observatiile astronomice extraordinare si pentru precizia matematica iesita din comun.ingrijorarea este atat de mare incat NASA a creat o sectiune pe site-ul sau, unde demonteaza teoriile privind apocalipsa din 2012, informeaza Daily Mail.

Agentia spatiala sustine ca a primit nu mai putin de 5.000 de intrebari din partea celor inspaimantati, printre cele mai neobisnuite fiind unele in care persoanele cer parerea daca ar trebui sa se sinucida, sa isi omoare familiile sau animalele.

David Morrison, cercetator-sef la Institutul de Astrobiologie al NASA, sustine ca primeste zilnic in jur de 10 email-uri de la persoane ingrijorate. O tanara mama din Danemarca i-a scris omului de stiinta urmatoarele: „Sunt mama a unei fete si mai astept sa se nasca alta. Ieri m-am gandit sa ma sinucid inainte de decembrie 2012, impreuna cu copilul din burta, si sa o omor pe iubita mea fiica de 2 ani de teama trairii unei experiente precum distrugerea Pamantului”.

„Ma gandesc la sinucidere. Sunt atat de speriata ca imi vine sa plang… Nu vreau sa mai traiesc, merit o explicatie”, i-a transmis o americanca in varsta de 13 ani omului de stiinta, in timp ce o alta persoana i-a scris: „Sunt foarte ingrijorat. Singurul meu prieten este catelusul meu. Unde sa-l omor ca sa nu sufere in momentul in care Pamantul este distrus?”.

Pentru a se pune la adapost in cazul in care predictiile mayasilor s-ar adeveri, 5.000 de americani si-au rezervat un loc in buncarele construite de un om de afaceri din California, Robert Vicino, in locatii secrete. Omul de afaceri sustine ca a inceput sa construiasca buncare si in Europa.

„Nu suntem nebuni, traim vremuri infricosatoare. Familia mea vrea sa traiasca, trebuie sa fiu pregatit”, a declarat Steve Cramer, care a rezervat deja un loc intr-un buncar al lui Vicino. „E o investitie in viata”, a sustinut si Jason Hodge, tata a patru copii.

Oamenii de stiinta au demontat teoriile privind apocalipsa in 2012. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here