Preturile pentru noua gama de Logan vor incepe de la 6.690 euro

0
876
dacia-lodgy-model-nou

Noul Logan va fi disponibil in Romania, iar comenzile pentru acest model de autovehicul produs de Dacia pot fi preluate de vineri, a anuntat constructorul auto.

Cele trei modele vor fi lansate marti pe piata romaneasca. Masinile vor fi disponibile in scurt timp pe majoritatea pietelor Dacia din Europa si bazinul mediteranean, potrivit companiei controlate de grupul francez Renault.

Dacia a prezentat la finele lunii septembrie, in prima zi a Salonului Auto de la Paris, noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway, care se alatura Lodgy, Dokker si Duster pentru a improspata gama de autoturisme oferite de marca romaneasca.

Modelele Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro, cu TVA inclusa, in timp ce noul model de Logan va fi disponibil incepand de la tariful de 6.690 euro (TVA inclus).

Noul Logan este introdus la opt ani de la aparitia primului model, care a devenit emblematic pentu Dacia, in timp ce modelul Sandero vine la patru ani de la lansarea modelului. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here