Presa online trebuie controlata, sustine Ioan Oltean. Trebuie pedepsiti cei care se ascund in spatele injuriilor!

0
543
online-calculator-mouse

online-calculator-mouseSecretarul general al PDL, Ioan Oltean, sustine ca ar trebui sa existe o lege care sa ii pedepseasca si pe cei care „se ascund in spatele presei online” ca sa injure oameni, nu doar un organism de control al audio-vizualului, el cerand ajutorul jurnalistilor pentru a promova o astfel de lege.

Ioan Oltean a fost intrebat de ce trebuie sa existe un organism de control al audio-vizualului in conditiile in care presa scrisa nu are un astfel de organism care sa o verifice.

„Si eu am convingerea ca aceasta lege ar trebui modificata pentru ca, daca se pedepseste o televiziune pentru ca te injura, cred ca nu e mai prejos sa aplici o sanctiune si celui care te injura in presa online. Eu as fi primul interesat, fiindca multi se ascund in spatele presei online si te fac in toate felurile si nu este corect”, a afirmat Oltean.

El a spus ca, in opinia sa, va trebui gandit ca legislatia sa se aplice celor care se ascund in spatele presei online pentru a aduce jigniri unor oameni, indiferent ca sunt oameni politici sau simpli cetateni ai acestei tari.

„Probabil ca, in aceasta privinta, nu ar fi lipsita de importanta o initiativa chiar a voastra (n.r. – a jurnalistilor) pentru ca sunteti cunoscatori ai fenomenului si nu cred ca poate fi tratata cu indiferenta aceasta atitudine a voastra. Eu, personal, subscriu unei asemenea initiative care mi se pare de bun simt si absolut oportuna”, a spus Ioan Oltean. (Mediafax)
Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here