Premier Estate Management își extinde portofoliul cu cinci noi proiecte rezidențiale din București și Timișoara

0
2027

 Premier Estate Management a preluat cinci noi proiecte rezidenţiale în portofoliu, ajungând la un total de 10 ansambluri şi peste 1000 de apartamente gestionate în exclusivitate, în valoare totală de peste 130 milioane de euro. Patru dintre noile ansambluri sunt situate în capitală – Bucuria, Maison 10, The Norm Tower, Mediteraneo Pipera, iar al cincilea este un proiect rezidenţial de amploare din Timişoara, dezvoltat de Ovidiu Sandor prin compania Mulberry Development.

Situate în zona de sud a capitalei, în cartierul Apărătorii Patriei, ansamblurile Bucuria şi Maison 10 se adresează clienţilor cu un buget mediu, care apelează în principal la finanţare prin Prima Casă. Ansamblul Bucuria, este construit în regim de înălţime P+5E şi pune la dispoziţia clienţilor 136 de apartamente de 12 tipuri, iar ansamblul Maison 10, dispune de 84 de apartamente de mai multe tipuri, construite în regim P+7E. Preţurile apartamentelor în cele două ansambluri pornesc de la 36.900 euro (TVA 5% inclus) pentru garsoniere şi ajung până la 69.500 euro (TVA 5% inclus)- 82.900 euro (+TVA) pentru un apartament cu 3 camere.

Situat în zona de nord a Bucureştiului, amplasat în imediata vecinătate a rondului OMV Pipera, la intersecţia străzilor Emil Gârleanu şi Ionel Teodoreanu, ansamblul rezidenţial Mediteraneo îmbină frumuseţea acestuia cu facilităţile zonei. Complexul este format din 70 de apartamente finisate la cheie, cu 3 şi 4 camere , dintre care cele mai multe cu vederea directă sau mixtă către lacul Pipera.

Pentru clienţii cu bugete mai ridicate, care vor să experimenteze luxul vieţii moderne într-un complex exclusivist, Premier Estate Management a preluat de asemenea în portofoliul său The Norm Tower, un complex de locuinţe de lux localizat în sectorul 1 al capitalei, care oferă 13 apartamente premium, la preţuri cuprinse între 135.000 euro pentru un apartament cu 2 camere şi 350.000 euro pentru un apartament de 4 camere.

Începând cu această lună, Premier Estate Management şi-a extins activitatea de consultanţă şi în afara Bucureştiului, în Timişoara, extindere dictată de potenţialul extrem de ridicat din oraşele secundare.

Parteneriatul încheiat cu dezvoltatorul Mulberry Development, pentru oferirea unor servicii de consultanţă încă din faza de proiect, dar şi pentru coordonarea întregii activităţi comerciale oferă toate premisele unei colaborări de success. În acest moment lucrăm împreună pentru finalizarea conceptului arhitectural, structurarea unităţilor rezidenţiale atât din punct de vedere al suprafeţelor dar şi numeric, cât şi în stabilirea strategiei de vânzări. “ a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate Management.

Dezvoltat pe o suprafaţă de 5,3 hectare pe Bulevardul Take Ionescu, proiectul este una dintre cele mai ample investiţii din zona de vest a ţării, cu un total de 1.200 de apartamente, 2.000 de locuri de parcare, 50.000 mp de birouri şi o importantă componență de servicii (parc nou, locuri de joacă pentru copii, gym prevăzut cu piscină, pistă de alergat, restaurante, cafenele). Proiectul a cărui investiţie va depăşi 130 de milioane de euro va fi dezvoltat în mai multe etape. Prima etapă, care va demara în perioada următoare, va include 250 de apartamente.

Despre Premier Estate Management

Premier Estate Management este o companie imobiliară care oferă servicii integrate de consultanţă dezvoltatorilor, pornind de la procesul de achiziţie a terenului, studii de fezabilitate, servicii de evaluare, consultanţă în obţinerea de finanţare, crearea conceptului de bază şi specific al proiectului din punct de vedere arhitectural, structural şi funcţional, precum şi elaborarea strategiilor de marketing şi vânzări.

Pentru mai multe informații: Mădălina Gorciu, [email protected] , 0747.579.416

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here