Pizza Hut relansează blatul Cheesy Bites Remix

0
1766

Pizza Hut readuce în meniul din restaurante blatul Cheesy Bites Remix, o inovație de blat a cărui margine conține 24 de rulouri umplute cu branză delicioasă şi asezonate cu mac, Emmentaler şi nachos. Clienții pot alege noul blat pe rețetele de pizza din categoriile Favorite, Speciale şi Complete. Cheesy Bites Remix continuă seria de inovaţii pe care Pizza Hut le introduce constant în meniul din restaurante.

Pentru a satisface dorinţele clienţilor noștri şi pentru a-i încuraja să redescopere bucuria meselor în oraș, ne-am gândit să reintroducem în meniu blatul Cheesy Bites Remix, o inovație foarte apreciată de cei care ne calcă pragul. Rulourile umplute cu brânză, asezonate cu mac, Emmentaler şi nachos sunt un mix delicios ce garanteză succesul unei mese reușite, alături de prieteni sau familie”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut.

Blatul Cheesy Bites Remix poate fi comandat în toate restaurantele Pizza Hut din ţară, pentru patru lei în plus față de prețul inițial al pizzelor de dimensiune mare. Oferta este disponibilă până în luna ianuarie 2017.

Pentru mai multe detalii despre noutățile Pizza Hut, accesați www.pizzahut.ro și urmăriți pagina de Facebook Pizza Hut România.

* * * * *

Despre Pizza Hut

Pizza Hut, lanţul de restaurante cu un concept casual, operează pe piaţa românească din 1994 sub contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit în România în 1994, odată cu deschiderea primei locaţii din Calea Dorobanţilor, iar în prezent deţine 11 restaurante în Bucureşti, două în Cluj şi Timişoara şi câte unul în Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Brașov, Oradea și Bacău. Mai multe detalii puteţi afla pe www.pizzahut.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut România.

Pizza Hut este singura companie producătoare de pizza ce a fost nominalizată în Top 10 francize în 2009 de către Revista Entrepreneur. Compania a început acum 57 de ani în Wichita, Kansas, iar în prezent deţine aproape 13.600 de restaurante în 90 de ţări. Pizza Hut este subsidiară a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel internaţional.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați:

Raluca Stoica

Senior Media Associate, Golin București

Email: [email protected]

Telefon: 0742 100 625

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here