Powerlaptop.ro – magazinul online cu accesorii originale pentru iPhone 5

0
1134

Odata cu marirea ecranului la 5,5 inci, noutate introdusa de Apple odata cu lansarea exemplarului iphone 6, a crescut si riscul producerii accidentelor.

De aceea, din ce in ce mai multe persoane se confrunta cu probleme de acest fel si au nevoie de servicii specializare de inlocuire a display-ului, sigure si rapide.

Pentru a apela cu incredere la o firma specializata de reparatii iPhone, fiecare utilizator trebuie sa cunoasca pasii ce alcatuiesc procesul de inlocuire a unui ecran iPhone 5 sau 6, caci acestea sunt cele mai noi generatii.

Sfaturi si recomandari pentru inlocuirea unui display iPhone

Inainte de a dezasambla dispozitivul, bateria trebuie sa fie descarcata pana la cel putin 25%. In cazul in care aceasta este incarcata, exista riscul sa explodeze. Dupa efectuarea acestui pas, dispozitivul poate fi desfacut.

Pentru urmatorul pas este nevoie de un aparat special, numit iSclack, un instrument care deschide dispozitivul in siguranta, fara sa ii cauzeze probleme si fara sa ii afecteze integritatea. Aceasta miscare poate fi efectuata si cu unelte de alt tip, care folosesc aceeasi tehnologie. Ideea de baza este aceea de a folosit un instrument care functioneaza ca o ventuza si care pur si simplu desparte cele doua jumatati ale dispozitivului.

Specialistul va tine cont de o serie de clips-uri esentiale, pe care trebuie sa le desfaca pentru a avea acces la panoul ecranului iPhone-ului. Pentru a realiza aceasta operatiune, este nevoie de o combinatie speciala, dar si de un instrument din plastic, pentru a dezlipi cele doua bucati.

Pentru a deschide un ecran iPhone 5, se va aplica tehnica plasarii la 90 de grade. In termeni generali, dispozitivul se va deschide asemenea unei carti. Sticla plasata in partea din fata a ecranului se numeste digitizer si are rolul de a proteja ecranul. Este o componenta foarte fragila si este prima care se lasa afectata de tot felul de socuri. Pe langa rolul de protectie, are si rolul de a transfera toate functiile, astfel incat manevrarea telefonului sa fie realizata simplu si rapid.

Atunci cand merge la un service pentru inlocuirea unui ecran iPhone, posesorul trebuie sa aiba in vedere achizitionarea unui ansamblu de componente, astfel incat sa beneficieze de un pret accesibil si convenabil.

Pentru ca fiecare utilizator pune un accent deosebit asupra calitatii, este important ca ansamblul alcatuit din display si touchscreen sa fie unul perfect, original si montat corespunzator, astfel incat sa fie parte a unei solutii durabile, realizate pe termen lung. Numai in felul acesta, se poate asigura de faptul ca acesta va rezista in timp si nu se va degrada de la prima utilizare.

Pentru ca montarea este la fel de importanta, specialistii recomanda utilizatorilor sa apeleze la profesionisti, care sa realizeze o lucrare sigura si de durata, care sa nu se degradeze.

Despre powerlaptop.ro

Compania ofera un catalog online variat, care contine ecran iphone 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6S si 6 Plus. Ofera toate aceste solutii, din dorinta de a venit in sprijinul unei palete cat mai extinse de utilizatori. Produsele sunt 100% originale, fiind prevazute cu indicele de calitate A+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here