Aplicaţia de registratură electronică de ultimă generaţie care simplifică viaţa organizaţiilor

0
1130

Într-o lume digitală în care procedurile de lucru sunt tot mai mult automatizate, Documenta DMS îşi face cunoscut produsul de registratură electronică – eRegistratura.ro, adresat organizaţiilor care se confruntă cu un volum impresionant de hârtii şi cereri sosite din partea publicului.

eRegistratura.ro schimbă modul de lucru cu registrele şi documentele. Parte din viaţa organizaţiilor, volumul mare de hârtii implică o gestionare riguroasă pe care produsul de registratură electronică îl transformă în documente electronice controlate automat din momentul intrării în organizaţie şi până la ieşire.

Cu ajutorul eRegistratura.ro angajaţii elimină timpul folosit cu regăsirea unui document mai vechi sau cu repartizarea şi predarea hârtiilor persoanelor din diferite departamente. Soluţia eRegistratura.ro păstrează pe servere securizate registrele şi documentele într-o formă organizată şi centralizată. Accesul la fişiere se realizează pe baza drepturilor de acces primite. Datorită motorului inteligent de căutare, informaţia este găsită instant, poate fi aflat un întreg istoric. Persoanele desemnate cu soluţionarea sunt notificate şi primesc documentul direct în sistem.

Soluţia eRegistratura.ro vine şi în întâmpinarea managerilor care pot comunica şi oferi aprobări digital. Urmărirea statusului unei cereri, la cine se află un document spre rezolvare sunt acţiuni rezolvate cu un click. Blocajele sunt astfel eliminate, iar deciziile sunt luate rapid.

eRegistratura.ro oferă un real câştig de timp inclusiv publicului organizaţiei care poate interacţiona online. Solicitările devin virtuale, stadiul de rezolvare sau documentele necesare sunt accesibile de pe smartphone sau tabletă.

Aplicaţia eRegistratura.ro este un instrument cu avantaje pentru toţi factorii implicaţi în activitatea unei organizaţii: angajaţi, manageri, public, astfel încât relaţia să poată fi una de comunicare în timp real cu rezultate imediate.

eRegistratura.ro este soluţia menită să modernizeze aparatul administrativ atât în instituţii publice, cât şi în companii private, cu accent pe încurajarea transparenţei decizionale şi îmbunătăţirea relaţiei cu clienţii şi cetăţenii. Este un produs realizat în România, cu inteligenţă din Româniaˮ, a declarat Adrian Bărcuţean, fondator Documenta DMS.

eRegistratura.ro este un produs al Documenta DMS, aplicaţia completă pentru controlul şi managementul documentelor, care integrează toate procesele şi funcţionalităţile necesare pentru a eficientiza şi îmbunătăţi timpul de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here