Postul TV TRAVEL MIX va fi disponibil si pentru abonatii RCS&RDS

0
1019

Televiziunea de turism TRAVEL MIX poate fi receptionata in prezent si de abonatii retelei de telecomunicatii RCS&RDS, in sistem digital la nivel national.

RCS&RDS este liderul de piata pentru servicii de televiziune si internet din Romania si, in prezent, ofera tuturor abonatilor din sistemul digital un canal tv profilat pe promovarea turismului autohton si international: TRAVEL MIX.

Pe langa furnizarea serviciilor de internet, televiziune prin cablu, satelit (DTH), IP-TV, operatorul RCS&RDS ofera si telefonie fixa si mobila, fiind si cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa din Romania.

in prezent, telespectatorii au la dispozitie o noua sursa de inspiratie pentru calatoriile lor si modalitati diverse de petrecere a timpului liber in spatii destinate exclusiv relaxarii, iar operatorii din turism isi pot prezenta serviciile turistice unui numar mult mai mare de potentiali clienti.

“Multumim echipei RCS&RDS pentru introducerea canalului in grila de programe! Acest parteneriat reprezinta un pas foarte important in evolutia postului de televiziune. Consider ca era necesar ca, printre  canalele comerciale, publicul din Romania sa aiba acces si la un canal de turism romanesc, un canal tv care promoveaza turismul in toate formele lui.
Obiectivul nostru este sa tinem cont de cerintele publicului, sa realizam emisiuni de interes, astfel incat sa intram in casele si in sufletul tuturor romanilor. Vrem sa fim cat mai aproape de telespectatori, sa oferim programe cat mai diversificate, sa contribuim la dezvoltarea Romaniei si a turismului autohton”.

Canalul de turism TRAVEL MIX este prezent pe piata din Romania din 2011, iar obiectivul sau este acela de a promova turismul cat mai bine, in toate formele lui: calatorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. si de a oferi posibilitatea tuturor sa descopere noi destinatii turistice.
Televiziunea TRAVEL MIX poate fi receptionata si de abonatii UPC Digital National – canalul 309, Ines IPTV, AdNet Telecom, pe tableta, telefon mobil si pe internet, la adresa www.travelmix.ro/live
in prezent Travel Mix reprezinta o sursa de informare tematica pentru toti telespectatorii, un canal de marketing cu vizibilitate nationala pentru operatorii din turism, si o resursa didactica in industria ospitalitatii.

Televiziunea TRAVEL MIX apartine companiei de media MIXMONTAN SRL, firma care are in portofoliu Televiziunea Regionala Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei si Reteaua de Radio – Best FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here