Portalul Stampileonline.ro se asteapta la o dublare a vanzarilor in 2013

0
1315

Imbogatindu-si semnificativ oferta de produse si avand un nou design, site-ul StampileOnline.ro a inregistrat cu 45% mai multe vanzari in 2012 fata de 2011. StampileOnline.ro s-a repozitionat sub sloganul „Nu doar stampile, ci totul pentru afacerea ta”, dupa ce din octombrie 2012 si-a extins gama de produse oferite incluzand articole de papetarie si birotica.

Cele mai cautate produse de pe site-ul stampileonline.ro in 2012 au fost stampilele Trodat 4911, Trodat Mobile Printy 9425 si setul Trodat Power Box 46025+9425.

“In 2012 am continuat sa ne dezvoltam si sa oferim o gama variata de produse astfel incat toti vizitatorii StampileOnline.ro sa gaseasca intr-un singur loc produsele de care au nevoie pentru afacerea lor”, a declarat Florin Pantelimon, Director General Rubin 2000, companie care detine site-ul StampileOnline.ro. “Vom continua sa ne diversificam oferta si in acest an, incluzand mai multe produse in categoriile deja existente, dar si adaugand noi categorii. De curand am lansat categoriile tipizate si periferice IT.”

Pe site sunt disponibile in prezent 250 de produse in categoriile accesorii birou, arhivare si organizare, instrumente de scris, hartie si produse din hartie. Cu ajutorul StampileOnline.ro cei interesati isi pot realiza si personaliza o multime de produse prin gravura laser.

In 2012 site-ul StampileOnline.ro a inregistrat o cifra de afaceri de peste 13.600 lei, iar pentru 2013 se estimeaza ca cifra de afaceri se va dubla fata de cea din 2012.

Rubin 2000, compania care detine site-ul StampileOnline.ro, va continua investitiile in acest site urmarind diversificarea gamei de produse cu noi categorii, precum si adaugarea unor noi produse in categoriile deja existente. In curand se vor lansa urmatoarele categorii de articole: produse reciclabile, baterii alkaline si folii de protectie pentru telefone mobile si tablete.

“Aprecierile primite din partea clientilor nostri, precum si numarul de clienti noi ai StampileOnline.ro ne incurajeaza sa continuam dezvoltarea site-ului, mai ales ca piata pe care actioneaza acesta are un potential semnificativ de crestere. Estimam ca in 2013 cel putin o treime din valoarea comenzilor primite pe site va fi pentru produse de papetarie” a adaugat Florin Pantelimon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here