Porsche Finance Group ofera clientilor imputernicire de iesire din tara direct de pe site-ul companiei

0
1166

Porsche Finance Group a lansat un nou serviciu, prin care clientii de leasing financiar sau operational pot obtine online imputernicirea de iesire din tara. incepand cu luna mai a acestui an, clientii care si-au facut cont pe site-ul companiei, in cadrul sectiunii „Situatie Cont Client”, obtin imputernicirea de iesire din tara mult mai rapid, oricand au nevoie de ea, fara a se mai deplasa la sediul companiei si fara formalitati suplimentare.

„Știm cat de important este timpul pentru fiecare dintre clientii nostri. Continuam astfel strategia de crestere a satisfactiei clientilor prin alinierea la exigentele lor: ne-am simplificat procedurile si am eficientizat procesul in interesul clientului, astfel incat acesta sa poata descarca rapid imputernicirea necesara iesirii din tara cu autovehiculul sau in leasing”, a declarat David Gedlička, CEO al Porsche Finance Group.

Imputernicirea de iesire din tara este necesara clientului care doreste sa utilizeze masina in leasing in afara granitelor tarii. Aceasta este emisa de societatea de leasing si trebuie sa contina informatii precum: numele proprietarului autovehiculului, numele utilizatorului contractului de leasing, date de identificare a autovehiculului, data eliberarii imputernicirii si perioada de valabilitate a acesteia.

incepand din aceasta luna, pentru clientii de leasing imputernicirea poate fi generata automat de catre acestia, prin accesarea contului de client de pe site-ul companiei, in sectiunea „Situatie Cont Client”.

„Am lansat acest serviciu in urma analizei cererilor de eliberare a imputernicirii de iesire din tara, care acopereau aproximativ 30% din totalul solicitarilor lunare in contractele noastre de leasing. Simplificarea procedurilor si inlaturarea formularului de cerere a documentului ii scuteste pe beneficiari de efort, le salveaza din timp si uneori ii ajuta in situatii dificile in care au nevoie de imputernicire imediat. Astfel, am eficientizat procesul de la cateva ore, la cateva minute”, a adaugat David Gedlicka, CEO al Porsche Finance Group.

Conditiile in care se poate genera automat acest document sunt:
Clientul are minimum un contract de leasing in derulare
Clientul are sau isi creeaza un cont de client pe site-ul companiei, in sectiunea „Situatie Cont Client”
Autovehiculul este inmatriculat, cu numele utilizatorului in certificatul de inmatriculare
Autovehiculul este asigurat CASCO si are polita RCA si CARTEA VERDE valabila in tarile tranzitate
Perioada solicitata nu depaseste valabilitatea contractului de leasing
Plata facturilor a fost efectuata in termenul scadent.
Pentru deplasarea catre destinatii speciale (Turcia, Ucraina, Republica Moldova), in care se solicita documente in original si/ sau alte formalitati, clientii trebuie sa completeze informatii suplimentare in sectiunea dedicata „Situatie Cont Client”, urmand sa primeasca documentele la adresa de corespondenta in 24 – 48 de ore lucratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here