Pe 24 mai are loc cel mai mare eveniment dedicat pasionatilor de doua roti

0
918

Ajuns la a doua editie, evenimentul “Iubim 2Roti” este gandit ca o campanie de constientizare a prezentei vehiculelor pe doua roti in trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete si promite cea mai mare parada de pana acum din Romania, stunt show-uri, demonstratii trial, concursuri moto-velo, drive teste si concertele formatiilor Parazitii si Zdob si Zdub.

Este cunoscut faptul ca participantii pe doua roti reduc aglomeratia si poluarea din orase si aduc un element nou ce trebuie tratat cu atentie in trafic. Evenimentul „Iubim 2Roti” isi propune, in egala masura, incurajarea utilizarii vehiculelor pe doua roti ca o solutie alternativa fata de aglomeratia urbana si cresterea sigurantei rutiere prin responsabilitate.

Evenimentul va incepe cu parada vehiculelor pe doua roti, asteptarile fiind ca aceasta sa depaseasca succesul primei editii, cand s-a inregistrat o participare record. Pentru 2014 sunt asteptati aproximativ 3000 de motociclisti si 6000 de biciclisti, dublu fata de anul precedent.

Parada se va desfasura in intervalul orar 10:00 – 14:00, intre Parcul Tineretului si ROMEXPO, pe traseul B-dul Dimitrie Cantemir – P-ta Unirii – B-dul Ion C. Bratianu – P-ta Universitatii – B-dul Nicolae Balcescu – B-dul Gheorghe Magheru – P-ta Romana – B-dul Lascar Catargiu – P-ta Victoriei – B-dul Aviatorilor – P-ta Charles de Gaulle – B-dul Maresal Constantin Prezan – Arcul de Triumf – B-dul Dimitrie Kiseleff – P-ta Presei Libere – B-dul Maraseti – P-ta Montreal – B-dul Expozitiei – ROMEXPO.

„Dorim sa promovam siguranta si respectul in trafic. Deoarece preocuparea noastra principala este ca parada sa interfereze cat mai putin cu buna desfasurare a circulatiei din Bucuresti, ne bazam pe sprijinul si coordonarea Politiei Rutiere, dar si pe un comportament exemplar al participantilor la parada. Cu toate ca anul trecut am avut o participare record, am reusit sa nu deranjam traficul din capitala. Acest lucru vorbeste de la sine despre demersul nostru”, a explicat Florin – Cosmin Anton, din partea Asociatiei Moto Free Riders.

Evenimentul va continua la ROMEXPO unde atmosfera va fi incinsa de show-ul pregatit de Narcis Roca. Cu o experienta de multi ani in Campionatele Mondiale de Stuntriding, unde a reusit mai multe clasari pe podium, acesta promite demonstratii pe faimoasa motocicleta BMW F800R, dar si pe biciclete si quad-uri.

„Suntem onorati sa putem fi parteneri in organizarea acestui eveniment si sustinem participantii la trafic pe doua roti. Cei care vor ajunge pe 24 mai la ROMEXPO vor avea parte de un eveniment despre care se va vorbi cu siguranta mult timp de acum inainte” declara Delia Botan, Director Directia Comercial, ROMEXPO S.A.

Beneficiind de intrare libera, evenimentul „Iubim 2Roti” este deschis tuturor pasionatilor pe doua roti oferind o multitudine de premii printre care o motocicleta BMW F800R si o bicicleta BMW Cruise M-Bike in cadrul tombolei ”Iubim 2Roti”.

Participarea la tombola se face prin achizitionarea biletului de tombola „Iubim 2 Roti” iar la fiecare bilet achizitionat se ofera tricoul oficial. Achizitionarea biletelor de tombola sa va face la punctele de vanzare special pregatite in Bucuresti, anuntate in Regulamentul de tombola sau prin comanda online pe site-ul oficial al evenimentului : www.free-riders.ro ; www.iubim2roti.ro

Proiectul este organizat de Asociatia Moto Free Riders cu sprijinul BMW Motorrad Romania si ROMEXPO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here