Porsche Finance Group ii ajuta pe clienti sa economiseasca timp prin intermediul Cardului Porsche Bank

0
480

Porsche Finance Group a introdus optiunea de plata a ratelor creditului de la Porsche Bank cu cardul bancii, in parteneriat cu OMV – Westaco si Raiffeisen Bank. Acest card faciliteaza clientilor Porsche Finance Group plata ratelor lunare la orice benzinarie OMV din Romania prin intermediul serviciului Westaco (disponibil 24/7),

  iar incepand de astazi, si la orice filiala Raiffeisen Bank, conform programului de lucru al partenerului. Astfel, clientii pot depune bani in contul lor oricand si oriunde in Romania, fara a fi obligati sa viziteze casieria Porsche Bank.

“Preocuparea noastra principala a fost intotdeauna sa oferim produse si servicii de inalta calitate. De acum inainte, prin aceasta metoda de plata a ratelor, cea a cardului Porsche Bank, impreuna cu suportul partenerilor nostri, OMV – Westaco si Raiffeisen Bank, vom continua sa raspundem nevoilor clientilor nostri si sa punem in prim plan prioritatile lor. in acest caz, avantajele principale sunt in ceea ce priveste timpul si proximitatea”, a declarat  Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

La efectuarea platii, clientii Porsche Bank au nevoie doar de buletin si card. Utilizarea cardului Porsche Bank nu implica nicio taxa, singura taxa pe care clientii ar putea sa o plateasca fiind impusa de parteneri, cu exceptia Raiffeisen Bank, unde taxa este zero. Acest card este destinat exclusiv platii ratelor Porsche Bank si poate fi folosit pentru plati in RON (OMV – Westaco si Raiffeisen Bank), dar si in EUR si CHF (Raiffeisen Bank).

Mai multe detalii despre cardul Porsche Bank sunt disponibile pe www.porschebank.ro sau pe site-urile partenerilor nostri: www.omv.ro si www.raiffeisen.ro.

Porsche Finance Group Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here