Porsche Asigurari raporteaza o crestere de 124% dupa primul semestru al anului

0
672

Porsche Asigurari anunta o crestere de 124% a numarului de polite incheiate in primele sase luni ale anului 2014 comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Valoarea totala a primelor subscrise intre 1 ianuarie 2014 si 30 iunie 2014 depaseste 5,5 milioane de euro. Porsche Asigurari face parte din Porsche Finance Group si ofera asigurarea CASCO, valabila in toata Europa, pentru masinile noi si rulate, achizitionate cash, ori in leasing sau credit prin companiile grupului.

„Aceste rezultate demonstreaza eficienta avantajelor competitive pe care ne bazam: un produs de asigurare fiabil, o platforma IT inovatoare, o retea nationala de inspectori de daune independenti si – cel mai important aspect – o stransa colaborare cu reteaua de service-uri partenere si cu cea de dealeri a holding-ului. Aceste lucruri se reflecta, dincolo de rezultatele financiare pozitive, in satisfactia crescuta a clientilor Porsche Asigurari cu privire la rapiditatea si eficienta solutionarii daunelor in cazul unor evenimente nedorite”, a declarat Virgil Chirica, Director General al Porsche Asigurari.

Rezultatele pozitive au fost impulsionate de dinamizarea pietei auto in primul semestru, dar si de promotiile derulate de Porsche Asigurari in prima parte a anului, cu avantaje financiare insemnate pentru clienti. De altfel, clientii Porsche Finance Group care aleg sa achizitioneze asigurarea CASCO de la Porsche Asigurari cunosc avantajele si apreciaza siguranta si confortul pe care le aduce acest produs, asa cum arata cel mai recent studiu al companiei asupra satisfactiei clientilor.

La 30 iunie 2014 Porsche Asigurari avea in portofoliu un total de 12.047 polite, dintre care aproximativ 2.300 au fost incheiate in primul semestru al acestui an.

Polita CASCO oferita de Porsche Asigurari este valabila in intreaga Europa, fara ca titularul sa fie nevoit sa plateasca prime suplimentare atunci cand calatoreste in alte tari si indiferent de compania care ofera asigurarea RCA. De asemenea, suma maxima asigurata este de 150.000 EUR, pentru care Porsche Asigurari ofera produsul standard. Compania pune la dispozitia clientilor asistenta rutiera non-stop, iar contravaloarea reparatiilor efectuate ca urmare a producerii unui eveniment este decontata direct catre service-urile auto ale Grupului Porsche, economisind astfel timp atat pentru clienti, cat si pentru dealeri.

Porsche Asigurari ofera asigurare CASCO pentru o gama variata de riscuri, inclusiv: avarii provocate la instalatia electrica de muscaturile de animale, avarii cauzate de vandalism, chei pierdute sau furate etc. Un aspect foarte important pentru clienti este faptul ca nu trebuie sa mearga la sediul asiguratorului pentru evaluarea pagubelor, ci totul se finalizeaza la sediul dealer-ului auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here