Ponta: Legea minelor e absolut necesara

0
1047
ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Legea minelor este absolut necesara, avand in vedere ca Romania are multe resurse naturale si multe situatii de blocaj, el aratand ca este „treaba” Parlamentului sa se ocupe de elaborarea acesteia.

intrebat daca este posibil ca Guvernul sa asume un proiect de lege privind minele, Ponta a raspuns negativ: „Nu, Parlamentul. E treaba Parlamentului”, informeaza Mediafax.

El a precizat ca o astfel de lege este necesara, in detrimentul „propagandei” care se face referitor la acest subiect, avand in vedere ca exista multe resurse naturale si multe blocaje.

„In mod sigur este o lege necesara, pentru ca, dincolo de propaganda, se refera la foarte multe resurse naturale si avem foarte multe situatii de blocaj. Remin Baia Mare ar fi, sa zic, prima care imi vine in minte, dar sunt si altele. Dar, ma rog, in Romania cine tipa mai tare are si dreptate, ceea ce nu e corect. Deci o Lege a minelor, initata de altfel de ministrul Vosganian, e absolut necesara”, a raspuns Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here