Pledoarie pentru sprancene de vedeta. Un concurs Diana Gulan pentru fete inteligente si funny.

0
730

Diana Gulan, estetician, lanseaza un nou concurs pe pagina sa de FB. Este un concurs in premiera, iesit din tipare, care le cere participantelor sa fie creative, inteligente, maestre in arta persuasiunii si nu in ultimul rand “funny”.

Astfel, in perioada 27 ianuarie- 11 februarie, participantele care pot face fata provocarii vor intra in cursa pentru premiu, o redesenare semipermanenta a sprancenelor realizata la cabinetul sau de insasi Diana Gulan.

Diana Gulan, estetician: Daca vrei un look de vedeta, te invit sa participi la concursul care pune in joc o redesenare semipermanenta a sprancenelor, in valoare de 236 de euro. Convinge-ma ca ti-o doresti cu adevarat. Fii creativa, funny, inteligenta, dar mai ales succinta si convingatoare. Ce trebuie sa faci? Posteaza pe “wall”-ul meu o scurta pledoarie pe tema “Cum mi-ar schimba viata redesenarea sprancenelor” si intri in concursul pentru premiu.

Concursul se desfasoara in perioada 27 ianuarie- 11 februarie, iar castigatoarea va fi asteptata la cabinet intre 15 februarie si 30 martie. In plus, toate participantele la concurs vor beneficia de o reducere de 10% la tatuajul sprancenelor, pentru programari pana pe 30 martie.

Tatuajul sprancenelor este o procedura de micropigmentare semipermanenta, care consta in accentuarea sau corectarea formei sprancenelor in functie de structura fetei. Aceasta procedura, care confera privirii expresivitate, iar fizionomiei un real lifting facial nechirurgical, este binecunoscuta in lumea showbiz-ului international, multe actrite si vedete de televiziune apeland la ea pentru atuurile sale evidente: este neinvaziva, nedureroasa, are timp de recuperare rapid si o durabilitate de pana la 5-6 ani.

Cabinet Diana Gulan. Calea Calarasi 180, Bucuresti. Telefon: 0733/696 496. www.dianagulan.ro. FB: Diana Gulan, estetician
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la [email protected] sau la telefon 0729609102. Persoana de contact: Meda Popea, PR pentru Diana Gulan. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here