Anchor Plaza continua investitiile la centrul comercial din Bulevardul Timisoara

0
995

In timp ce lucrarile de renovare si modernizare avanseaza, la Plaza Romania se anunta noi deschideri de magazine, mutari si reconfigurari ale unor spatii comerciale.

Inaugurarea noii intrari in Plaza Romania din bulevardul Timisoara a fost una din primele imbunatatiri vizibile ale mall-ului in cadrul procesului de renovare, ce face parte din strategia de modernizare a centrului comercial. Pe masura ce lucrarile progreseaza conform planului, noi deschideri de magazine, mutari si reconfigurari ale unor spatii comerciale ii asteapta pe clienti pe timpul verii.

Pentru inceput, din 15 iunie, clientii Plaza Romania care folosesc intrarea ce leaga mall-ul de bulevardul Timisoara vor fi intampinati de terasa Cinema Café. Mutarea cafenelei din incinta mall-ului in exteriorul sau pe durata verii va anima zona din jurul intrarii; noi cafenele si restaurante se vor deschide in curand in apropierea acestei terase.

In ceea ce priveste mutarile, unele dintre ele au fost necesare pentru a facilita progresul renovarii. De aceea, Viva Casino se va muta la al doilea etaj, in apropierea cinematografului Movieplex. Cum „schimbarea la fata” a Plaza Romania e in plina desfasurare, si spatiul comercial al magazinului Noriel trece printr-un proces de remodelare, marindu-se suprafata magazinului, ceea ce vor constata si clientii cand magazinul va fi redeschis. D’S Damat a trecut printr-un proces similar de reconfigurare si extindere si se va redeschide in decursul lunii iulie.

Cat despre noile magazine ce se vor deschide in aceasta vara in Plaza Romania, urmatorii retaileri sunt Pandora si Opticris; spatiile comerciale ocupate de ei se vor afla la parter, in apropierea intrarii din bulevardul Timisoara. Apoi, vine randul lui Salad Box sa fie inaugurat in Plaza Romania, la al doilea etaj al mall-ului. Aceste noi deschideri fac parte din strategia de repozitionare a Plaza Romania din perspectiva mixului de chiriasi, la care contribuie si cele mai recente inaugurari – English Home, Penti si primul magazin Marks&Spencer cu sectiune Food din Romania.

Lucrarile de renovare se deruleaza conform planificarii si vor avansa in faza urmatoare cu inaugurarea intrarii din nord, facand astfel mall-ul mai atractiv deopotriva pentru retaileri si amatorii de shopping.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here