Phonetastic GSM îl numește pe Alexandru Munteanu în rolul de Director Comercial

0
907
  • Munteanu are o experiență de conducere de peste 15 ani în piața românească de telecomunicații
  • Anterior, Munteanu a ocupat rolul de Director Comercial în cadrul Gersim Impex și a avut poziții de management în Samsung Electronics Romania și Allview Mobile

 

București, 7 octombrie 2021 – Phonetastic GSM, companie românească activă pe piața europeană de smartphone-uri, accesorii și echipamente IT, anunță că Alexandru Munteanu, executiv cu o carieră axată aproape exclusiv pe piața de telecomunicații, ocupă, începând de astăzi, rolul de Director Comercial.

În noul său rol, acesta va coordona departamentele de achiziții, de vânzări – atât echipa dedicată României, cât și pe cea de wholesale international, și de distribuție pentru mărcile deja prezente în portofoliul Phonetastic GSM.

În vârstă de 48 de ani și cu o experiență demonstrată în telecomunicații, Munteanu se va concentra pe creșterea activității și a volumului de afaceri, cu focus pe România, pe includerea de noi mărci în portofoliul de distribuție, dar și pe dezvoltarea noilor linii de business.

Înainte de a se alătura echipei Phonetastic, Munteanu a ocupat rolul de Director Comercial în cadrul Gersim Impex, Director de Dezvoltare Internațională în cadrul Allview Mobile și a condus divizia de IT și Telecom a Samsung Electronics Romania. Experiențele sale anterioare includ și poziții de management în cadrul Cosmote România și Germanos.

Munteanu este absolvent al Universității din București – Facultatea de Istorie și a urmat cursurile masterului în Istoria contemporană a Românie, în cadrul aceleiași instituții.

Phonetastic GSM a încheiat anul 2020 cu afaceri de 48 milioane Euro și țintește o creștere de aproximativ 20%, la finalul anului în curs.

Despre Phonetastic GSM

Phonetastic GSM, companie românească activă pe piața europeană de smartphone-uri, accesorii și echipamente IT, comercializează peste 500 de produse unice, de la smartphone-uri, tablete, și laptop-uri, până la accesorii inteligente și dispozitive smart home, de la branduri de top din domeniu, precum Apple, Amazfit, Amazon, Google, Huawei, Mobvoi, realme, Samsung, Xiaomi etc. Printre clienții săi din România și din Europa se numără atât redistribuitorii, cât și marii jucători din retailul clasic sau online, electro-IT, telecomunicații și asigurări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here