Philips, printre cele mai inovatoare companii din lume

0
747

Compania Royal Philips a urcat 20 de locuri in topul celor mai inovatoare companii din lume, realizat de Boston Consulting Group (BCG), ajungand pe locul 29 din 50.

Philips, companie ce isi propune sa imbunatateasca viata a 3 miliarde de oameni in fiecare an, pâna in 2025, se bazeaza pe inovatie, lucru recunoscut prin acest clasament. Pentru realizarea topului, Boston Consulting Group a intervievat mii de manageri pentru a intelege mai multe despre tendintele de inovatie si pentru a identifica cele mai inovatoare companii din lume.

Philips reuneste R&D si expertiza de proiectare pentru a veni in intâmpinarea provocarilor pe termen lung cu care lumea noastra se confrunta – o nevoie tot mai mare pentru sanatate, concentrându-se pe bunastarea personala si pe cererea in crestere pentru solutiile eficiente din punct de vedere energetic, de exemplu – pentru a crea solutii inovatoare care sa raspunda nevoilor oamenilor.

“De mai bine de 120 ani ne axam pe imbunatatirea vietii oamenilor cu un flux constant de inovatii revolutionare, iar acest lucru arata ca ritmul nostru in acest domeniu vital este in crestere. BCG este un clasament riguros si sunt mândru sa vad performanta noastra imbunatatita – este un efort de echipa adevarata, formata din mii de oameni din cadrul Philips, care ne ajuta sa inovam.”, a declarat Jim Andrei, Chief Strategy and Innovation Officer, Philips.

in septembrie, Philips a prezentat angajamentul sau de a crea un viitor mai durabil, cu o serie de produse si servicii inovatoare, la Philips Innovation Event.

in acest an compania sarbatoreste, de asemenea, 100 de ani de la infiintarea Philips Research; una dintre cele mai mari organizatii de cercetare corporatista din lume, care a generat 165.000 de brevete acordate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here